Eckelmann CNC besturing ACT machinery

ACT-machinery.nl voor CNC besturingen en automatisering

Enjoy Your-New CNC

ACT-Machinery.bv

Ingebouwde controller voor PLC / CNC / Motion
Tot 32 CNC- en 64 bewegingsassen (kunnen worden gecombineerd)
Naadloze integratie van CNC en motion control-functionaliteit
CODESYS V3 runtime-systeem
Diverse technologie specifieke functies (van cilindrisch / niet-cirkelvormig contouren, boren, frezen plasmasnijden )

Eenvoudige configuratie door automatische detectie van ondersteunde schijven en krachtige engineeringstool
CNC-kern met een grote opdrachtenreeks
OPC UA-server voor Industry 4.0-verbinding
Mogelijkheid tot aanpassingen

Fine Custom made Compact

ACT-Machinery.bv

Software is perfect geschikt voor onderhoud op afstand en monitoring op afstand. Het is gemakkelijk om te leren hoe LDS Win is te gebruiken en even waardevol voor inbedrijfstelling. Grafische analysehulpmiddelen en documentatie van allerlei toepassingen zijn standaardfuncties, evenals procesvisualisatie en alarmbeheer. LDS Web is een hulpmiddel dat net zo gemakkelijk te leren is en dient om punten met potentieel voor optimalisatie te ontdekken en benchmarks in te stellen. Het adaptieve expertsysteem consolideert de inkomende gegevens van verschillende toepassingen om met kwaliteit te beheren.

Meer informatie  (1)….

ACT-achinery.bv

Software is perfect geschikt voor monitoring op afstand. Het is gemakkelijk om te leren hoe LDS Win is te gebruiken en even waardevol voor inbedrijfstelling van automatisering.

Grafische analysehulpmiddelen en documentatie van allerlei toepassingen zijn standaardfuncties, evenals procesvisualisatie en alarmbeheer. LDS Web is een hulpmiddel dat net zo gemakkelijk te leren is en dient om punten met potentieel voor optimalisatie te ontdekken en benchmarks in te stellen. Het adaptieve expertsysteem consolideert de inkomende gegevens van verschillende automatiseringen en toepassingen om met kwaliteit te beheren.

Meer informatie  (1)….

ACT-Machinery.bv

De perfecte CNC-controller voor plasmasnijmachines,automatisering,  
Nieuw en retrofit
Eenvoudige ingebruikname.
De basisconfiguratie van de regelaars van de machines kan snel en eenvoudig worden ingesteld met schakelaars. Dit versnelt de inbedrijfstelling en minimaliseert tegelijkertijd het risico van foutieve parametrering op afstand. Met firmware-updates via USB-interface kunt u profiteren van nieuwe functies in bestaande systemen die uw machines efficiënter en toekomstbestendig maken!
Compacte controllers voor plug-in de gekoelde kasten en speciale temperatuurregistratiecontrollers in overeenstemming met HACCP ronden het portfolio af. Eventuele extra meetpunten kunnen ook gemakkelijk worden geïntegreerd via radiosensoren.