Informatie:

Processen

Hypertherm

Diverse Systemen om metaal te snijden

Na de keuze te hebben gemaakt welk proces te gebruiken. Is ook van groot belang de juiste aansturings-software te kunnen kiezen. Hypertherm ontwikkelde voor deze systemen speciale software voor het besturen en Nesten voor deze processen. ProNest
TurboNest

snij-processen

Het nieuwe metaal snijden met de XPR 300 van Hypertherm met Partner ACT-machinery.nl

Wanneer we het over de XPR300 ™ hebben, denken we vaak eerst aan de uitgebreide snijmogelijkheden en snijkwaliteit die de XPR heeft geïntroduceerd in de plasmasnijindustrie. De XPR met zijn X-Definition® snijden op zacht staal, roestvast staal en aluminium verhoogt de snijsnelheid, verbetert de productiviteit aanzienlijk en levert verbeterde snijkwaliteit terwijl de bedrijfskosten omlaag gaan. Het is geen wonder dat de functies die de XPR gemakkelijk te gebruiken, in te stellen en te controleren vaak over het hoofd worden gezien. Dit is een ander gebied waar de XPR de nieuwe standaard zet voor het gemakkelijk bereiken van geavanceerde systeemprestaties. Van systeeminstallatie en -installatie tot connectiviteit en procesoptimalisatie, de intuïtieve bediening en automatische systeembewaking van de XPR geven een nieuwe definitie aan eenvoudig plasmasnijden.

snij-processen

ACT Machinery biedt op maat gemaakte, professionele oplossingen voor logistieke processen, automatisering en maximalisatie van machineproductiviteit.

ACT Machinery B.V. is een van de toonaangevende fabrikanten van CNC-gestuurde snijsystemen. Door onze jarenlange ervaring ontwikkelde wij en produceren wij op speciaal maat gemaakte hoogwaardige snijmachines in Nederland voor onze klanten in Europa.

Onze machines voldoen aan de hoogste eisen. Door onze nauwe samenwerking met Hypertherm voorzien wij u altijd van de meest geavanceerde hypermoderne snijtechnologieën met een hoge productiviteit. Wij garanderen dit u.  

ACT Machinery biedt individueel en professioneel advies en begeleidt u vanaf het begin van de installatie tot of met uitbreiding van uw machines.

Tijdens een eerste bezoek inventariseren we uw machine(s)  gratis

Wij maken voor u een rapport. met technische vragen het project wordt in detail met u besproken.

Bevoegde technici installeren en onderhouden uw machines. We bieden telefonische ondersteuning na installatie en  in bedrijfstelling.

Dit bespaart u tijd en geld u kunt snel weer verder met produceren.

ACT Machinery B.V. is de exclusieve partner van Hypertherm.  Al bijna 50 jaar richt Hypertherm zich op het leveren van ’s werelds beste snijproducten.
Hypertherm ontwerpt en produceert ’s werelds meest geavanceerde plasmasystemen voor gebruik in een verscheidenheid aan industrieën waaronder scheepsbouw, productie en autoreparatie. De productlijn van het bedrijf omvat hand- en machine-plasmasnijders en verbruiksgoederen, evenals CNC-bewegings- en hoogteregelingen.

Hypertherm-systemen staan bekend om hun snelle precisie bij het snijden van metaal en om hun betrouwbaarheid. Dit resulteert in een grotere productiviteit en winstgevendheid voor duizenden bedrijven.
De reputatie van het bedrijf gaat 50 jaar terug tot 1968, toen Hypertherm plasmasnijden met waterinjectie uitvond. Het bedrijf heeft meer dan 1.400 werknemers, regionale activiteiten en wereldwijde partnervertegenwoordiging.

Hypertherm True Hole  met de meest betrouwbare combinatie.

ACT Machinery B.V. is de exclusieve partner van Hypertherm voor de Benelux.