Wat laten we ons allemaal wijsmaken?

De nieuwe toekomst.

Waarom is men over het algemeen zo volgzaam en gewillig om te doen wat de overheid nu aan het bewerkstelligen is.

Hoe is het mogelijk dat de meerderheid niet ziet dat het grote leugens zijn die er worden en zijn verkondigd.

M. Rutte staat gewoon te liegen. Hij voert het plan uit wat hem is opgedragen door meneer Schwab Build Back Better.

Met zijn grote RESET. Heel Europa hangt aan zijn lippen.  

Hoe is het mogelijk dat er grote aantallen mensen zijn die zich gewoon laten vaccineren met een middel dat nog niet is getest en de mensen dus gewoon proefkonijnen zijn.

Waarom heeft men niet door dat we gecensureerd worden door de media en de overheid het is gewoon hersenspoeling om ons te laten denken dat het goed is wat ze ons voorschrijven!

Hoeveel mensen gaan er dood of worden ziek door de vaccinatie over enkele jaren? Weet wel het is geen gewoon vaccinatie zoals pokken of ander kinderziektes we worden gewaarschuwd door verschillende doctoren en virologen.

Alleen deze krijgen geen plek van de media om hun verhaal te doen!

Waarom zien de mensen niet dat het een plan is om een systeem op te tuigen dat niet in het voordeel van de normale burger mensen is. het is alleen voor de elite het kapitaal, kijk ook maar eens hoe gek een meneer Musk kan doen met z’n poen! DE BITCOIN WEER OMHOOG? DE DUURZAAM GROEN IDIOTERIE!

De Old Boys zagen en zien dat ze hun grip op rijkdom verliezen. Ze zullen het uiterste doen om dit te behouden! De economie wordt eerst kapot gemaakt om het dan weer op te bouwen naar hun zin om de macht te behouden!

En zo gaan we verder met een klimaat crisis, een epidemie, of oorlog alleen om geld te vergaren De bitcoin gaat ook verboden worden let maar op!

Waar ze geen rekening mee houden is?

Er zal een ommekeer komen en velen zullen opstaan om wat gaande is te stoppen!

De krachten van burgers kunnen ongekend zijn!

————————————————————————————————————————–

In het najaar komt de griep weer terug zegt een viroloog dan zal de corona minder zijn hoe kunnen we dit nu al weten of was corona gewoon griep? Kunnen we dit gewoon met nieuws regelen en trappen wij daar dan weer in?

Elk jaar een epidemie en elk jaar vaccineren 2 a 3 maal! Kassa!

Heeft u al eens gehoord hoe schandalig het volgende wel is? Het zijn gewoon indirecte moordenaars die dat medicijn hebben gemaakt en geleverd!

Hoe is het mogelijk dat er mensen massaal zijn gestorven aan opium en opium verslaving die door de doctoren zijn uitgeschreven omdat er een bonus op stond. Kassa! De pijnstiller die geld opbracht voor veel mensen behalve de patiënten. Geld is uitgekeerd aan veel doctoren die het middel, deze pijnstiller, voorschreven. (uit eigenbelang)

De farmaceut heeft boetes opgelegd gekregen door de rechter en ze hebben dit ook moeten betalen.

Meer dan 500.000 doden heeft de farmaceut op zijn geweten door dit medicijn! Getest? Nee patiënt proefkonijn! Maar ze gaan gewoon door! En u, gaat u ook gewoon door? (In de VS)

Zie de tabel hier de schade vergoedingen omdat ze niet schuldig zijn?   

Dit is echt gebeurd en we leren niet van het verleden we schijnen de farmaceut gewoon nog te vertrouwen. En zetten onze levens gewoon in de waagschaal!

Waarom is dit niet duidelijk voor de meeste mensen en gaan ze klakkeloos naar de vaccinaties toe als proefkonijnen. Zelfs mijn eigen kinderen kan ik niet overtuigen niet het vaccin te nemen! Nee want ze willen reizen!

Hoe dom zijn we dan wel niet? Het klopt wel, niet meer ademen betekent,

geen Co2 /stikstof uitstoot meer. Ook alle koeien uitroeien? Alle boeren dood?

Maar de straaljagers particulier en zakelijke-vliegtuigen niet belasten en verwijderen of vliegen verminderen nee dat is niet nodig!

Heeft u gelezen wat daar staat het helpt dus gewoon niet en toch gaan ze er gewoon mee door?

Bent u nu nog niet wakker ?

Als we het bovenstaande dan weten  dan toch gewoon vaccineren?

En dan maar wachten tot het te laat is?

Vaccineren om te kunnen reizen naar de bios, naar theater enz. te kunnen.

Tweedeling in de maatschappij,  ik ben niet gevaccineerd en kan nergens meer naartoe?  Hoewel ik voor de zogenaamde gevaccineerde geen gevaar meer ben dan alleen voor mijzelf!  

Houden ze mij de andere groep gewoon gescheiden! Dat is discriminatie!

Hier is het toch duidelijk dat het niet klopt!  Er is geen democratie meer! Er is nu al eenzijdige macht.

Hoe is het toch mogelijk dat ver voor de Covid-19 die in de wereld is geroepen?

Het paspoort voor de nu volgende type vaccinaties medische paspoort lag al klaar in 2009.

Waren ze toen al helderziende of is het dan toch een plan wat ze nu kunnen uitvoeren met deze pandemie Covid-19  en wat een leugenaars dan bij alle regeringen in Europa met hun meedoen en Schwab volgend gedrag!

Zoals Mark Rutte en als zo veel andere ministers en staatshoofden in Europa

De leugen over schenkingen aan de 3e wereld te doen, geld voor vaccinaties aan de arme landen om te kunnen overleven, laten ze eerst zorgen voor goede ziekenhuizen en verzorging.

Helaas Is het alleen voor eigenbelang het lijkt liefdadig, maar het is misdadig!

Daar komt u zelf later ook nog wel achter? Alleen dan is het allemaal al bekokstoofd!

John van Rest

China heeft de G7-leiders gewaarschuwd dat de dagen dat een “kleine” groep landen over het lot van de wereld besliste, al lang voorbij zijn.

“De dagen dat wereldwijde beslissingen werden gedicteerd door een kleine groep landen zijn al lang voorbij. We geloven altijd dat landen, groot of klein, sterk of zwak, arm of rijk, gelijkwaardig zijn en dat wereldzaken moeten worden afgehandeld door overleg tussen alle landen.”
Met deze woorden waarschuwde een woordvoerder van de Chinese ambassade in Londen de G7-wereldleiders, die samenzitten in het Engelse Cornwall. De groep van zeven rijke industrielanden hoopt immers dat er vandaag een eensgezind standpunt over China uit de bus komt.
Build Back Better World

Zaterdag heeft de G7, waaronder de Verenigde Staten, Duitsland, Japan en het Verenigd Koninkrijk, een nieuw plan aangenomen om de invloed van China in ontwikkelingslanden en opkomende economieën in te perken. Met het zogenoemde Build Back Better World-initiatief (B3W) willen de wereldleiders vooral alternatieve infrastructuurmogelijkheden aanbieden. 

De Amerikaanse president Joe Biden wil hiermee naar eigen zeggen een alternatief bieden voor het Chinese megaproject Belt and Road Initiative (BRI). Dit initiatief, dat in 2013 werd gelanceerd, houdt in dat Peking voor miljarden dollars investeert in infrastructuur in landen langs de oude zijderoute die China met Europa verbindt.
De G7-landen lieten gisteren in een verklaring weten dat hun alternatief een “op waarden gebaseerd, hoogstaand en transparant” partnerschap zou bieden. Hoe die infrastructuurprojecten juist zullen worden gefinancierd, is nog niet helemaal duidelijk.

De G7 zoekt al een tijdje naar een samenhangend antwoord op de toenemende assertiviteit van president Xi Jinping. Verwacht wordt dat ze vandaag een slotverklaring zullen afleggen waarin ze meer financiële steun beloven voor ontwikkelingslanden die door de klimaatcrisis zijn getroffen en middelen voor infrastructuurprojecten in de derde wereld. 
The post China waarschuwt G7: “Kleine groepen regeren de wereld niet meer” appeared first on Newsmonkey.

“De dagen dat wereldwijde beslissingen werden gedicteerd door een kleine groep landen zijn al lang voorbij. We geloven altijd dat landen, groot of klein, sterk of zwak, arm of rijk, gelijkwaardig zijn en dat wereldzaken moeten worden afgehandeld door overleg tussen alle landen.”

Met deze woorden waarschuwde een woordvoerder van de Chinese ambassade in Londen de G7-wereldleiders, die samenzitten in het Engelse Cornwall. De groep van zeven rijke industrielanden hoopt immers dat er vandaag een eensgezind standpunt over China uit de bus komt.

Build Back Better World

Zaterdag heeft de G7, waaronder de Verenigde Staten, Duitsland, Japan en het Verenigd Koninkrijk, een nieuw plan aangenomen om de invloed van China in ontwikkelingslanden en opkomende economieën in te perken. Met het zogenoemde Build Back Better World-initiatief (B3W) willen de wereldleiders vooral alternatieve infrastructuurmogelijkheden aanbieden. 

De Amerikaanse president Joe Biden wil hiermee naar eigen zeggen een alternatief bieden voor het Chinese megaproject Belt and Road Initiative (BRI). Dit initiatief, dat in 2013 werd gelanceerd, houdt in dat Peking voor miljarden dollars investeert in infrastructuur in landen langs de oude zijderoute die China met Europa verbindt.

De G7-landen lieten gisteren in een verklaring weten dat hun alternatief een “op waarden gebaseerd, hoogstaand en transparant” partnerschap zou bieden. Hoe die infrastructuurprojecten juist zullen worden gefinancierd, is nog niet helemaal duidelijk.

De G7 zoekt al een tijdje naar een samenhangend antwoord op de toenemende assertiviteit van president Xi Jinping. Verwacht wordt dat ze vandaag een slotverklaring zullen afleggen waarin ze meer financiële steun beloven voor ontwikkelingslanden die door de klimaatcrisis zijn getroffen en middelen voor infrastructuurprojecten in de derde wereld. 

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *