Nieuws 12 mei Rutte onder vuur met zijn radicale ideeën.

Hamas vuurt nog eens 200 raketten af naar Israël.

Met levens spelen en geld verspilling? Is dit in deze tijd nog aanvaardbaar? waarom die verschillende opvattingen, en en het beloofde land is dit wel zo bedoeld door de Heer? Waar zijn die joden dan? Of hebben we hier ook weer het heft in eigen hand genomen? Oorlog roept om oorlog, we weten toch, “geweld vraagt om geweld” wanneer stoppen we daar allemaal eens mee?

zijn de monopolisten hier dan alleen maar mee bezig? Geld is hier de grote God totdat “Hij de echte GOD zelf ingrijpt”!

Per jaar gaan er al meer dan 10 miljoen kinderen aan de honger dood in de wereld!

John van Rest

Hoeveel mensen zijn/gaan er per jaar dood aan Covid-19 of mutant hiervan?

Waarom maken we ons met de hele wereld dan zo druk over deze mensen en doen we niets aan de honger in de wereld? dit is toch op zich al schandalig?

 

© AFP

De Islamistische beweging Hamas, die aan de macht is in de Gazastrook, heeft woensdag nog eens meer dan 200 raketten afgevuurd naar Israël. Ze doet dat als een vergelding voor de Israëlische luchtaanvallen op een gebouw in het centrum van Gaza.

De militaire tak van Hamas gaf in een mededeling aan dat ze “bezig was om 110 raketten af te schieten naar de metropool Tel Aviv en 100 raketten naar de stad Beersheva, als vergelding voor de hervatting van bombardementen op gebouwen waar burgers wonen”.

Het raketalarm ging woensdagochtend weer af in beide steden, aldus het Israëlische leger. “Families werden gewekt en met spoed naar schuilplaatsen gebracht”, aldus het leger op Twitter. In Tel Aviv waren verschillende explosies te horen.

Besmettingen stijgen toch fel in 2 Vlaamse provincies

 

© Unsplash

Volgens de cijfers op het coronadashboard van Sciensano van woensdag is het gemiddeld aantal besmettingen met het coronavirus in de voorbije 7 dagen gestegen met +2% in vergelijking met de week voordien, tot gemiddeld 3.029,4 nieuwe gerapporteerde besmettingen per dag. Opnieuw zijn er grote verschillen tussen de verschillende Belgische provincies.

In Vlaanderen vertonen Antwerpen (+8,1%) en West-Vlaanderen (+6,1%) een stijging van het aantal besmettingen. In de andere Vlaamse provincies zien we een daling: -8,1% in Vlaams-Brabant, -0,6% in Limburg en -0,2% in Oost-Vlaanderen.

In Brussel daalt het gemiddelde met -4,4%. Van alle Waalse provincies stijgt het weekgemiddelde in Luik met een forse +18,6%, in Henegouwen met +5,0% en in Luxemburg met +0,7%. Waals-Brabant en Namen laten een daling zien van respectievelijk -8,3% en -6,1%.

(Fausto by Tagtik/Source: epistat.wiv-isp.be/Picture: Unsplash)

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *