Nieuws 7 mei, zelfs in deze tijd kan je verdwalen?

Even dit, deze man doet een leuke presentatie, maar het is hem wel door het WHO ingegeven! Het wordt nu veel duidelijker wat ze daar bij de WHO en de WEF al van plan waren een aantal jaren terug.

Dus opletten hierbij! vooral de tevreden slaven. Wordt wakker!

Als je dit hebt gezien en gehoord!

Kan je er toch niet meer omheen het is al een heel oud plan wat er nu doorheen wordt gedrukt als we niet opletten en protesteren?

Als we EEN kudde worden gaat het zeker fout!

John van Rest

Wat daar kan, kan ook hier gebeuren.

Hier gaat het over Kroatië.

In ons land is het coronavaccin gratis, maar je wordt niet betaald om het vaccin te laten zetten. In Servië krijgen mensen sinds kort een premie als ze zich laten vaccineren. Ze willen daarmee vaccintwijfelaars over de streep trekken.

De vaccinatiegraad ligt in Servië ongeveer even hoog als in de rest van Europa: een derde van de bevolking heeft al een eerste prik gekregen, maar er staan nog te veel mensen weigerachtig tegenover vaccinatie. Die coronatwijfelaars hekelen het feit dat er te weinig informatie is over de gevolgen op lange termijn, of ze geloven in complottheorieën, zo vertelde correspondent David Jan Godfroid in het Radio 1-programma ‘De Wereld Vandaag’.

Premie

De Servische overheid heeft nu beslist om iedereen die zich laat vaccineren een premie te geven van 25 euro. Dat geldt dus ook voor mensen die al gevaccineerd zijn. Daarnaast worden mensen in grootwarenhuizen aangemoedigd met waardebonnen als ze zich de dagen erna in vaccinatiecentra in de winkel laten inenten.

Zelf opdraaien voor ziektekosten

Mensen die het coronavaccin weigeren, zouden dan weer nadelen ondervinden. Zo heeft de overheid beslist om overheidsambtenaren die besmet raken met het coronavirus nadat ze het vaccin weigerden, zelf te laten opdraaien voor de ziektekosten. Het is echter nog niet zeker of die maatregelen wettelijk verdedigd kan worden.

BIZAR. Amerikaanse vrouw na zes maanden in de wildernis teruggevonden: “Ze leefde van mos en gras”

BIZAR. Amerikaanse vrouw na zes maanden in de wildernis teruggevonden: "Ze leefde van mos en gras"

 © Metro BIZAR. Amerikaanse vrouw na zes maanden in de wildernis teruggevonden: “Ze leefde van mos en gras”

Een Amerikaanse vrouw is na zes maanden levend en wel teruggevonden in een natuurgebied in Utah. De vrouw had al die tijd geleefd van mos en water uit de rivier.

De vrouw verdween zes maanden geleden spoorloos. De politie trof haar wagen aan op de parkeerplaats van het natuurgebied, maar kon de vrouw niet lokaliseren. Meerdere zoektochten hadden niks opgeleverd. De familie wees er wel op dat de vrouw met psychische problemen kampte.

Drone

De autoriteiten gaven niet op en zetten nog één laatste zoekactie op poten. Met behulp van een drone gingen ze opnieuw op zoek, maar die stortte op een gegeven moment neer. In de zoekactie naar de drone, vonden ze ook plots de vrouw. Ze woonde al die tijd in een tentje.

“De 47-jarige vrouw was behoorlijk vermagerd en was zwak”, klinkt het bij de politie. “Maar we zijn tot de conclusie gekomen dat de vrouw uit vrije wil in het natuurgebied verbleef. Ze vertelde aan ons dat ze mos at en water uit de rivier dronk.” De vrouw werd onderworpen aan een psychische evaluatie. “Ze heeft niets illegaals gedaan en mag, als ze dat wil, uiteraard terugkeren naar het gebied.”Lees ook : Vrouw die al twee jaar lang vermist was plots teruggevonden op zee

Het bericht BIZAR. Amerikaanse vrouw na zes maanden in de wildernis teruggevonden: “Ze leefde van mos en gras”
Verscheen eerst op Metro.

Om over na te denken

  • Hier is weer eens een bewijs dat we in welke tijd dan ook wel kunnen verdwalen.
  • Vandaar dat ik iedereen oproep om op te letten waar je bent en op tijd de signalen in acht neemt om niet te verdwalen, zoals die vrouw in de wildernis!
  • Het is niet zo moeilijk, laat je niet misleiden en houdt je aan de regels en eigen gevoelens van uw hart. Vergeet God hierbij niet? Om in het hele verhaal mee te nemen!

  • Helaas heeft de mensheid God al vergeten. De mens denkt het altijd beter te weten?
  • Wel naar de Maan en naar Mars maar niet op aarde rondkijken om te onderzoeken hoe we daar moeten leven en bestaan.
  • Hier komt naar voren de metafoor: Aan de overkant is het gras altijd groener.

De zoektocht zou beter op de aarde gericht zijn!

Het is nu een rommeltje op aarde

Rommel, Nest, Prullenbak, Vuilnis, Afval, Dump

John van Rest


Van Gucht: “Ik ga eind juli op reis, ja”

Dus hij is gewoon een leugenaar hij heeft absoluut geen angst om ziek te worden hij weet namelijk dat dit ook zo is al zegt hij het anders?

Het is niet gevaarlijk! R=0,45%

De weg kwijt

John van Rest

© Pixabay

Steven Van Gucht kijkt met een hoopvolle blik naar de komende zomer. De viroloog van Sciensano is immers erg optimistisch en heeft zelfs al reisplannen in het achterhoofd zitten.

“Ik ga eind juli op reis, ja. Reserveren heb ik nog niet gedaan. De kaart van Europa kleurt nu nog helemaal rood. Ik wacht zeker tot ik oranje of groene plekken zie opduiken. Maar dat zal gebeuren. De hele Europese Unie vaccineert min of meer tegen hetzelfde tempo, je zal die kaart de komende weken geleidelijk aan zien opklaren. Spanje en Italië gaan al de goeie kant op, maar ook Frankrijk, waar de cijfers nu nog iets minder goed zijn, zal wel volgen”, verklaart Van Gucht in Het Laatste Nieuws.

Rel rond plexischermen op dag voor

heropening terrassen

Weten ze bij de overheid nu nog steeds niet dat in de buitenlucht op straat en zeker met de hogere temperaturen die komen. Het virus niet ronddwaalt?

Het is dus ongevaarlijk daar op het terras te vertoeven!

John van Rest

© Aangeboden door Business AM

De aanloop naar de heropening van de terrassen verloopt tumultueus. Minder dan 24 uur voor de gedeeltelijke heropstart van de horeca zegt de federale regering dat de horecazaken geen schermen uit plexiglas mogen plaatsen tussen de terrastafels om plaats te winnen. Veel uitbaters hadden al de nodige investeringen gedaan.

Minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) maakte vrijdag het verbod bekend in De Ochtend op Radio 1. Volgens het sectorprotocol dat verspreid is onder de horecazaken zouden cafés en restaurants nochtans wel plexischermen hebben mogen plaatsen tussen tafels om ze zo dichter tegen elkaar te zetten. Maar die passage uit het protocol is achterhaald, zegt de minister.

Het officiële ministerieel besluit, dat vrijdagochtend nog niet gepubliceerd was in het Staatsblad, zal vermelden dat plexischermen niet mogen, verklaarde Van Quickenborne. De huidige coronasituatie zou dit niet toelaten. ‘Plexiglas kan niet worden gebruikt. Zeker niet op dit moment. Bij gesloten terrassen is het risico op besmetting te groot’, zei de minister op de radio.

Het leidt tot consternatie bij veel horeca-uitbaters, die net gehoopt hadden op een configuratie met plexischermen om de beschikbare ruimte maximaal te benutten. ‘Het is een schande’, zegt Horeca Leuven-voorzitter Kevin Vanderauwera aan nieuwsdienst Belga. ‘Het spreekt voor zich dat de volksgezondheid op de eerste plaats komt, en we begrijpen wel dat het niet mag, maar deze aankondiging komt wel heel laat.’

Vrijheid?

Is dit vrijheid?

Deze versoepelingen staan ons zaterdag te wachten

 © Pixabay

Een nieuwe fase in de versoepeling van de coronamaatregelen gaat zaterdag 8 mei in. Is het u allemaal even niet meer duidelijk wat er nu wel en niet mag vanaf deze zaterdag? We scheppen klaarheid en zetten alles even op een rijtje voor u.

Op zaterdag 8 mei gaat het ‘buitenplan’ in. Wat dit precies inhoudt, leest u hieronder.

‘Opnieuw genieten van een frisse pint op het terras’

Vanaf 8 mei mogen de terrassen van horeca en feest- en receptiezalen opnieuw open. Maar dat zal wel gepaard gaan met enkele voorwaarden. Zo moeten de tafels geplaatst worden dat een afstand van 1,5 meter tussen de tafelgezelschappen wordt gegarandeerd. Er mogen maximaal vier personen aan één tafel plaatsnemen, met de uitzondering van grotere huishoudens.

Enkel zitplaatsen aan tafel zijn toegestaan en er mag ook enkel bediend worden aan tafel. Een pintje bestellen aan de toog en dat daar opdrinken mag dus niet. Een klant mag enkel de binnenruimte betreden om gebruik te maken van het toilet, om de rekening te betalen of om een achterliggend terras te betreden. Eén volledige zijde van het terras moet ook te allen tijde geopend zijn, dat om voldoende ventilatie te verzekeren.

Het personeel dient een mondmasker te dragen. Klanten moeten dat ook als zij de binnenruimte betreden, maar mogen het afzetten wanneer zij buiten aan tafel zitten. De openingsuren van de terrassen zijn beperkt van 08.00 uur tot 22.00 uur.

Nog een bijkomende regel: het geluidsniveau op de terrassen mag 80 decibels niet overschrijden.

Kamerlid Theo Francken (N-VA) wordt voor de rest van het parlementaire jaar geweerd uit de Kamercommissies waar een geheimhoudingsplicht geldt.

Zijn parlementaire vergoeding wordt ook tijdelijk verminderd. Dat maakte Kamervoorzitter Eliane Tillieux (PS) bekend.
De straf is het gevolg van een tweet die Francken in maart postte over de Belgische missie in Mali en die minister van Defensie Ludivine Dedonder (PS) niet vond kunnen.
In de tweet die Francken op 17 maart de wereld instuurde, meldt Francken dat het Belgische leger in 2021 niet zal deelnemen aan Operatie Barkhane, een Franse anti-terreurmissie in het Afrikaanse Mali. Deze informatie had Francken niet mogen delen, stelt Dedonder. “De commissie Opvolging van buitenlandse missies vergadert achter gesloten deuren. Er wordt gevoelige informatie meegegeven en het kan dus niet dat parlementsleden achteraf uit de biecht klappen op sociale media”, schreef Dedonder in haar brief aan de commissievoorzitster. “Naast de impact die een dergelijk lek kan hebben op de voorbereiding van opdrachten van Defensie, heeft het ook ongewenste diplomatieke gevolgen, in dit geval met betrekking tot onze Franse partners”, klinkt het.

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *