Zondag 28 maart zonnige dag geeft zonnige geest

Let op voor de dag begint het Altrient product gebruiken om uw lichaam een prettige opkikker,de juiste vitamine te geven zodat u de dag goed kan beginnen ziekte en je gammel voelen zijn gewoon voorbij! Vitamines die niet meer voldoende in onze voedingstoffen zitten, dit is om ons net-aan gezond te houden, maar wel regelmatig pillen slikken voor de farmaceutische industrie! Stop daarmee! Houdt deze industrie niet langer gaande!

Altrient gebruiken

Ik neem al jaren Altrient en ben nog steeds elke dag even energiek 74 jaar of niet. Leeftijd speelt geen rol belangrijk zijn lichamelijke gezondheid en een gezonde geest. Probeer het met Altrient u zult verstelt staan. Weg met de overvloedige medicijnen en het dokteren leef, leer en wees gelukkig! Prijs de Heer!

Altrient vitamine C – B

  • De onderstaande mededeling en bangmakerij behoren dan tot het verleden. Geloof in het product, controleer het bekijk de video informatie hierover serieus. Probeer het product Altrient en ervaar het zelf!
  • Wacht niet langer !
  • Zie hier hoe je het moet gebruiken, zo makkelijk is het. Laat u niet kisten maar leef.
  • Het is goedkoper dan je denkt. Behoor tot de langst en gezond levende mens.
  • Het geheim van de farmaceutische industrie. Wat je niet mag weten over je gezondheid!
  • Zoek op internet naar het boekje van vooraanstaande artsen die hier voor staan!

Gebruik meer van de vitamines die u lichaam nodig heeft.

Meer vitamine is door de farmaceut via instanties zoals WHO, RIVM verboden wereldwijd. Hoewel sinaasappels daar zit zeker meer vitamine in, waarom is dit zo? Omdat sinaasappel een natuur product is! Waarom dan wel een verbod op meer vitamine? Dit is om de mens niet te gezond te laten worden! De rest kun je zelf bedenken en invullen?

Want dit kost de farmaceut zijn bestaan! Het is Business. In de plaats voor een oprechte hulp zonder winstbejag!

Besef, dat ze willen dat u elk jaar grote hoeveelheden pillen slikt voor de omzet en hun bestaan. Het gaat om miljarden, sta daar maar eens bij stil en zoek het voor uzelf even uit. Zie wat er nu weer gebeurt met hele wereld vaccineren. Geld Geld en nog eens Geld!

Vandaar deze bangmakerij! Het inpraten op de mensheid om te misleiden. Veelal voor eigenbelang!

“Gooi heel Europa nu meteen op slot”

De Nederlandse topviroloog Ab Osterhaus vindt dat we hoogdringend in heel Europa hard moeten optreden tegen het coronavirus. De Nederlandse expert roept dan ook op tot een bijzonder strikte lockdown in heel Europa. “Of we blijven maar doorzwabberen”, zegt hij in De Morgen.

Meer dan 700 coronapatiënten op intensieve zorg

 © Belga

De coronacijfers blijven in België de verkeerde kant op gaan, al blijft de stijging van het aantal besmettingen wel vertragen. In de Belgische ziekenhuizen liggen nu wel al meer dan 700 coronapatiënten.

Tussen 18 en 24 maart werden elke dag gemiddeld 4.636 nieuwe besmettingen gerapporteerd, een stijging van 27 procent op weekbasis. Het aantal besmettingen blijft op een hoog niveau, maar de stijging blijft wel vertragen: zaterdag bedroeg de stijging op weekbasis 31 procent, vrijdag nog 32 procent.

In de periode van 21 tot 27 maart werden per dag gemiddeld 237 patiënten in het ziekenhuis opgenomen. Zaterdag lagen 2.568 patiënten in het ziekenhuis, waarvan 701 op een afdeling intensieve zorg. 375 patiënten moeten worden beademd.

Tussen 17 en 23 maart stierven per dag gemiddeld 27 mensen aan de gevolgen van een besmetting met het coronavirus, een stijging van 12 procent op weekbasis.

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *