Hoe Altrient in te nemen?

Altrient is makkelijk in te nemen

De Lypo Spheric/Altrient producten hebben een gel-achtige structuur. Het beste resultaat wordt bereikt als ze op een lege maag worden ingenomen en vervolgens 15 minuten wordt gewacht met eten. Makkelijk is dus om ‘s ochtends vóór het ontbijt al te beginnen met een sachet. Dit zijn 2 voorbeelden van manieren waarop een Altrient product kan worden ingenomen:

Zo neem je Altrient het makkelijkst in

 • Schenk een heel klein laagje water of vruchtensap in een glas. Echt maar één slok;
 • Scheur het zakje open bij de inkeping en voeg de inhoud van het sachet aan het sap of water toe;
 • Niet roeren, het lost niet op, maar het glas alleen even licht “walsen” zodat de gel los komt van de bodem;
 • Vervolgens het geheel in één slok opdrinken;
 • Wacht 15 minuten met eten. Drinken mag wel.

Veel gezondheid toegewenst.

 • Altrient C Nutritional Facts Portiegrootte: 1 zakje (5,7 ml) Porties per verpakking: 30 Hoeveelheid per Dienen% ADH * Vitamine C
 • (als natriumascorbaat) 1.000 mg 1.250% Fosfolipiden 1000 mg van welke fosfatidylcholine 500 mg  
 • * Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid Alcohol (ethanol 12% w / w), citroenzuur (voor pH-aanpassing).
 • ADH niet vastgesteld Ingrediënten: gedeïoniseerd water, natriumascorbaat, lecithine, fosfolipiden,

Bewaar in een koele, droge plaats. Zet het product niet in de vriezer en plaats het niet voor langere tijd in direct zonlicht. Niet mengen of krachtig schudden Houdbaarheid: als het op de juiste manier wordt bewaard, blijft het 100% effectief gedurende minimaal 24 maanden vanaf de productiedatum. De vervaldatum staat op de bodem van elke doos en op elke verpakking als “EXP – / -“.


 • HET BEGRIJPEN VAN ABSORPTIE EN HET BELANG VAN EEN HOGE DOSIS VITAMINE C Niet-liposomale vormen van orale vitamine C kunnen bezwijken voor absorptiebarrières die mogelijk van invloed zijn op de hoeveelheid vitamine C die in de bloedbaan wordt opgenomen. De absorptiegraad kan variëren, ascorbinezuursupplementen kunnen bijvoorbeeld snelheden van slechts 15% opleveren (dat is 85% verspilling!).
 • Wat maakt Altrient C zo anders? Het is een zeer sterk voedingssupplement dat is gemaakt volgens farmaceutische normen met technologie die is ontworpen om door de absorptiebarrières van uw lichaam heen te breken en vitamine C met een hoge sterkte in uw bloedbaan en naar de cellen te brengen, waar u het het meest nodig heeft. Hoe bereikt Altrient C zulke krachtige prestaties?
 • Het is liposomaal.
 • Liposomen zijn minuscule bubbels van gezond vet die de vitamine C inkapselen en beschermen. Ze werken als een voertuig dat uw dosis efficiënt naar uw lichaam transporteert. Het voordeel van het hebben van de dosis in liposomale vorm is dat vrijwel alle vitamine C in de bloedbaan terechtkomt en dat eventuele problemen met darmklachten die verband houden met ascorbinezuur worden omzeild. GEEF UW LICHAAM DE ONDERSTEUNING DIE HET NODIG HEEFT VOOR EEN OPTIMALE ALGEMENE GEZONDHEID
 • Liposomen zorgen voor superieure absorptie – Dit komt omdat het een slimme combinatie is van vitamine C en essentiële fosfolipiden die een groot deel van onze celmembranen vormen. Vereiste disclaimer: de geadverteerde supplementen zijn niet bedoeld om enige ziekte of gezondheidstoestand te behandelen, diagnosticeren, genezen of voorkomen.
 • De informatie en producten die op deze site worden gepresenteerd, zijn niet bedoeld voor medisch gebruik, noch doen ze medische claims. Vraag altijd advies aan uw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener.

Hoewel er een grote variatie is in het gebruik van voedingssupplementen in Europese landen, is één ding zeker: de meest populaire supplementen zijn vitamines: vooral vitamine C, D en E1. Vrouwen geven echter ook de voorkeur aan calcium als een van hun top drie favorieten. Daarnaast toont onderzoek aan dat het supplementgebruik hoger is onder overlevenden van kanker, hoewel statistieken in termen van de algemene bevolking laten zien dat het gebruik van voedingssupplementen toeneemt.

 • De oorsprong van liposomen Liposomen werden voor het eerst ontdekt door de Britse hematoloog dr. Alec D Bangham FRS in het midden van de jaren zestig tijdens zijn experimenten om te bepalen hoe lipiden zich gedragen wanneer ze in water worden ondergedompeld.
 • Hij ontdekte dat liposomen een opmerkelijke structurele gelijkenis hebben met menselijke celmembranen en vergelijkbare inkapselingseigenschappen, wat celbiologen een uniek hulpmiddel bood om individuele eiwitten en verschillende celmembraanfuncties te isoleren en te bestuderen.
 • Enkele jaren later realiseerden creatieve wetenschappers zich het potentieel van liposomen als dragers van geneesmiddelen, vooral omdat de manipulatie en het ontwerp van liposomen hen in staat stellen om zich op specifieke cellocaties te richten en langer in omloop te blijven. Liposomale inkapselingstechnologie werd later ontwikkeld en introduceerde een innovatief dragersysteem voor therapeutisch actieve verbindingen, wat een dramatische doorbraak betekende in afgiftesystemen.
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *