Geschrokken van Iraanse dame die de dictatuur van Iran meemaakte van democratie naar dictatuur

Dat is nu hier aan de hand, de wereld macht wil eigenlijk een dictatuur maken van alle landen. Hoe zijn ze dit aan het doen, In Iran was dit bang maken via het geloof en een beter leven in de hemel. Nu in 2020 zijn ze begonnen op dezelfde manier, maar dan niet met geloof maar, met ziekte virus, dus gezondheid. Het is volgens de dame, de spreker oppassen dat de vrijheid wordt afgepakt. Helaas hebben mensen niet geleerd van het verleden. De regering is steeds meer links georiënteerd. Alle linkse media is ons aan het beïnvloeden.

Helaas alle mensen die linkse propaganda verkondigen hebben het zelf niet in de gaten hoe gevaarlijk het is om dit mee te doen met al je medemensen en collega’s. En zo komen we in een wereld zonder vrijheden. Oorlog is op komst!

Waar is de macht mee bezig? VS is al bezig met ruzie te maken met Rusland en China, Trump had hierover een hele andere visie, die door iedereen werd veroordeeld maar, nu kunnen we al zien dat de linkse georiënteerde regeringen dit langzaam aan het opvoeren.

Wordt wakker! Zie wat er 55 jaar geleden in Iran is gebeurd. Duit staat nu voor de hele wereld te gebeuren. En daar lopen alle goed gelovige mensen achteraan en gaan mee met de beslissingen die genomen worden om zogenaamd de wereld van ziekte te redden. We beginnen nu langzamerhand te zien dat dit allemaal niet waar is maar, de mensen die hier tegen protesteren worden gewoon geserveerd.

Als je je niet aan de Covid regels houdt ben je een orde verstoorder daarop wordt je dan afgerekend.

De grondwet mag niet worden overtreden. De mens mag ter aller tijden demonstreren zelfs op alle verboden tijden zoals de avondklok.

Linkse manieren: alles verbieden en de mens allerlei wetten opdringen uit zogenaamde noodzaken. Als de politie of regeringen vinden dat ze worden bekritiseerd dan gaan ze ingrijpen. Rutte zegt gewoon je bek houden.

We zitten in een gevangenis Covid-19 die ons vasthoudt en ons bang maakt. Let op mensen laat u niet beïnvloeden. We moeten zorgen dan onze vrijheid ons niet wordt afgenomen anders krijgen we dezelfde situatie die nu in verschillende landen van hun vrijheid zijn beroofd. Iran, Irak, Syrië, Turkije. Rusland

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *