Poetin en Biden of z’n broer?

MOSKOU zijn broer wil niet ingaan op een Russisch voorstel voor een ontmoeting tussen de Russische president Vladimir Poetin (foto rechts) en diens broer (Joe Biden) (foto links). Dat beweert de Russische minister van Buitenlandse Zaken. Na de zware woorden die ze vorige week hadden, had Poetin een publieke dialoog via video-conferentie voorgesteld, om hun vele meningsverschillen te bespreken. Maar in Washington hebben ze daar geen oren naar, klinkt het nu vanuit Moskou. “Nog maar eens een mislukte poging om uit de impasse van de Russisch-Amerikaanse relaties te raken, en die impasse is de schuld van Washington”, aldus de Russische minister. In een interview had zijn broer hem (Biden) Poetin omschreven als een moordenaar. Stiekem zijn ze het met elkaar eens ze lijken op elkaar!

Pandemie epidemie? Dr Reiner Fuellmich Film is weggehaald door YouTube??????

Iedereen krijg Parkinson wat kunnen we hier tegen doen?

En hoor maar eens wat Bill Gates heeft te zeggen waarom weet hij dit?

Home » e-Prikje maart 2021 » Geert Vanden Bossche noemt vaccinatiepolitiek een ramp » Vanden Bossche: samenvatting

Vanden Bossche: samenvatting

Gezien de lengte van het volledige artikel van Vanden Bossche en het wetenschappelijk taalgebruik proberen we hier een verteerbare samenvatting te geven.

De auteur legt uit waarom het aanwenden van de huidige vaccins in een massavaccinatiecampagne temidden van een pandemie niet alleen inefficiënt maar zelfs desastreus is.

Veel draait rond het begrip “virale immuun ontsnapping”.  De auteur vergelijkt dit fenomeen met het ontstaan van weerstandige bacteriën door het gebruik van antibiotica.  Zoals bacteriën ontsnappen aan de werking van antibiotica door zich gedeeltelijk te wijzigen, zo ontsnappen coronavirussen ook aan de antistoffen die ontstaan, hetzij door het doormaken van een infectie, hetzij door vaccinatie, door kleine veranderingen in hun mantel.  Door deze veranderingen wordt het gewijzigde virus (de variant) niet meer herkend door de antistoffen, die dus volslagen nutteloos worden.

Dit is echter niet het enige gevolg van de vaccinatie.  

We beschikken over twee soorten immuniteit: de aangeboren immuniteit en de verworven immuniteit.

De aangeboren immuniteit is minder specifiek voor één bepaalde kiem, en kan dus een veel groter gamma ziektekiemen neutraliseren.  De verworven immuniteit is wél zeer specifiek voor één kiem, en kan sneller grote hoeveelheden antistoffen hiertegen produceren.  Daardoor wordt de aangeboren immuniteit buiten spel gezet.  Wanneer echter vervolgens ook de verworven immuniteit nutteloos wordt doordat het virus wijzigt krijgt dit virus vrij spel en kan het zich zeer snel vermenigvuldigen en verspreiden, zelfs bij mensen die reeds besmet werden en bij gevaccineerden.  De nieuwe varianten van het virus die zo ontstaan zijn doorgaans meer besmettelijk dan de oude, en zo leidt vaccinatie tot een versnelling van de pandemie bij een bevolking die alle wapens kwijtgespeeld is.  Wie met de nieuwe varianten besmet wordt zal de ziekte in een ernstiger vorm doormaken dan na infectie met de oorspronkelijke virussen.  Gevaccineerde ouderlingen worden een bron van besmetting voor hun contacten met nieuwe varianten die bij hen vrij spel gekregen hebben.  De lockdown maatregelen leiden tot een beperking van onze blootstelling aan kiemen, waardoor onze aangeboren immuniteit niet genoeg geoefend werd, verzwakt is, en dus minder weerstand biedt tegen Covid-19.  Wanneer dan ook de verworven immuniteit tegen Covid-19 het laat afweten is het hek van de dam.

SIGRID KAAG

Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking (D66)Sigrid Kaag is pro-vaccins. Zij voert “goede gesprekken” met de directeur van de Wereldgezondheidsorganisatie, Tedros Adhanom Gebreyesus

NEDERLAND DONEERT MILJOENEN AAN DE WHO VOOR VACCINS IN DE DERDE WERELD

 
Sigrid Kaag zit in de raad van toezicht van het World Economic Forum

WAT IS HET WORLD ECONOMIC FORUM?

Sigrid Kaag wil Nederlandse soevereiniteit opofferen aan Europa

DE HOOGSTE MACHT OF GEZAG NIET MEER BIJ DE NEDERLANDSE REGERING?

Sigrid Kaag zit in het managementteam van het Global Preparedness Monitoring Board

WAT IS HET GLOBAL PREPAREDNESS MANAGING BOARD (GPMB)?

Sigrid Kaag doneert miljoenen Euro’s aan Bill Gates en GAVI

WAT IS GAVI?

Gavi, the Vaccine Alliance

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *