Heel veel is niet normaal

Voorheen minister Wiebes heeft miljoenen geïnvesteerd in biomassa toen was hij al niet goed bij z’n hoofd gelukkig is hij nu niet meer de verantwoordelijke misser voor al deze zaken. kinderzorg, biomassa, gaswinning Groningen en de schade aan de huizen, enz. enz. Hij heeft bij de overheid al genoeg verziekt. Dus gewoon daar wegblijven Kwiebes!

Weg kwiebes

John van Rest

Dinsdag 23 maart 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Fiscus vroeg geen advies aan Wiebes over uitgave half miljard euro
Fiscus vroeg geen advies aan Wiebes over uitgave half miljard euro

05 oktober 2016 21:26Laatste update: 06 oktober 2016 10:27Delen via WhatsappDelen via FacebookDelen via TwitterDelen via LinkedinDelen via email

Binnen de Belastingdienst is er geen advies gevraagd aan staatssecretaris Eric Wiebes (Financiën) over de uitgave van 500 miljoen euro voor de vrijwillige vertrekregeling bij de fiscus. Dat had wel moeten gebeuren.

“De procedures zijn hier overduidelijk niet gevolgd”, zei Wiebes woensdagavond in de Tweede Kamer tijdens een debat over de begroting voor volgend jaar. 

Er werd een speciale commissie in het leven geroepen die moest adviseren over de reorganisatiekosten. Bij de eerste 150 miljoen euro werd er een uitvraag gedaan, maar voor de volgende 500 miljoen euro niet meer.

De organisaties die binnen de Belastingdienst moeten toezien op het proces zijn hier “niet op de goede manier en niet finaal” bij betrokken geweest, aldus Wiebes. “Daarmee heeft er wel een krachtige waakhond aan de voordeur gestaan, maar is de deal helaas aan de achterdeur gesloten.”

De totale kosten van de vertrekregeling bedragen zo’n 720 miljoen euro, dat is ruim 10 procent meer dan verwacht.  

Stuk hoger 

“Ik sta echt paf”, zegt CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt. “Dit valt rauw op mijn dak”, reageert Wouter Koolmees van D66.

De Kamerleden eisen gedetailleerde en chronologische informatie van Wiebes over de gang van zaken. Volgende week donderdag staat er een debat gepland over het onderwerp, de dinsdag ervoor willen de partijen het feitenrelaas binnen hebben. Wiebes stemde daarmee in.

Het bedrag voor de riante vertrekregeling valt een stuk hoger uit omdat veel meer ambtenaren dan verwacht zich hiervoor hebben aangemeld. Ook moet er een boete worden betaald omdat het deels een verboden Vervroegde Uittreding (VUT)-regeling betreft.

Boete

De vertrekregeling zorgde voor meer hoofdbrekens. Bij de Belastingdienst verdwijnen de komende jaren ongeveer 5.000 arbeidsplaatsen. Omdat vooral veel ouderen interesse hebben in een vrijwillig vertrek, de gemiddelde leeftijd bij de fiscus is 53 jaar, is er sprake van een VUT-regeling. 

Omdat de Belastingdienst vervroegde uittreding wil ontmoedigen, komt er over het eindbedrag een boete die de fiscus zichzelf moet opleggen van 150 tot 200 miljoen euro. Alle bedrijven in Nederland moeten die boete aan de fiscus betalen, dus de Belastingdienst in dit geval ook aan zichzelf.

“Het geeft een buitengewoon ongemakkelijk gevoel”, zegt Wiebes. “Het ligt als een steen op mijn maag, maar het is de wet.”

Daarom neemt hij de geïnteresseerde ambtenaren op Financiën ook niets kwalijk. “Het is hun goed recht om gebruik te maken van deze Rijksbrede regeling, dus geen kwaad woord over die ouderen.”

Verspilling

Het CDA en PvdA spreken van verspilling van belastinggeld. Wiebes wil die kwalificatie niet overnemen. “Die mensen hebben hier recht op. Ik ga ze niet wegzetten als ‘verspilling'”, aldus de bewindsman.

KWIEBES

Dinsdag erkende Wiebes dat er fouten zijn gemaakt. Er hebben zich veel meer dan de benodigde 5.000 personeelsleden gemeld voor een gesprek over een vertrek. Op 1 september stond de teller al op ruim 7.800.

Precieze aantallen zijn er nog niet. In de meest recente schatting gaat de Belastingdienst er van uit dat er bij 5.200 tot 5.800 mensen belangstelling is voor een vrijwillig vertrek. 

Tegelijkertijd worden er 1.500 nieuwe mensen aangenomen met kennis van moderne technologie. Daarvan zijn inmiddels 550 werknemers geworven en zijn er binnen de fiscus zelf 150 medewerkers doorgestroomd naar nieuwe functies.Door: NU.nl/Edo van der GootBeeld: ANP

Ook dit is niet!

Nu dit is ook niet normaal en zulke vieze mensen moet je weren in de maatschappij ter bescherming voor de kleine kinderen ben je het hier mee eens laat het ons weten! JA/NEE

invul formulier beneden

Transgender activist zegt ‘Little Girls are Kinky’ om badkamerinvasie te verdedigen

Opsluiten deze minkukels!

Minkukel

Minkukel is een benaming voor als minderwaardig beschouwde individuen. Het woord `minkukel` werd (in de vorm `min kukel`) door Marten Toonder in het stripverhaal Het kukel van Olivier B. Bommel en Tom Poes geïntroduceerd. Het verhaal vertelt over buitenaardse wezens, die eenieder het Kukel meten, en bij niemand een positieve waarde
Gevonden op http://nl.wikipedia.org

  ,[{van.rest@telenet.be}]

  Een uiterst linkse Twitter-pagina genaamd “Women’s Voices” promoot transgenderisme en biedt de perspectieven van deze ernstig geesteszieke roofdieren die zich richten op kinderen voor inductie in hun verdorven levensstijl.

  Een transgenderactivist, Alok Vaid-Menon, zei dat “kleine meisjes kinky zijn” om de seksualisering van jonge kinderen te verdedigen.

  “Tegenwoordig is het verhaal dat transgenders in badkamers komen en kleine meisjes misbruiken. De vermeende “zuiverheid” van de slachtoffers is blijven stagneren,” zei Vaid-Menon, blijkbaar verdedigend het misbruik van de onschuldigen.

  Er zijn geen prinsessen. Kleine meisjes zijn ook kinky. Je kinderen zijn niet zo hetero en smal als je denkt”, voegde hij eraan toe.

  Andere transgenderactivisten deelden hun mening op de pagina om precies te laten zien hoe walgelijk en verwerpelijk ze zijn.

  “Hoewel ik nooit echt geloofde dat het cliché over vrouwen goed was voor slechts één ding, bleef dat sentiment in mijn fantasieën sluipen. Het heet gedwongen feminisering… het omzetten van het verlies van mannelijk privilege in de beste f *ck ooit,” schreef trans-identificerende auteur Julia Serano.

  “Pornografie is hoe het voelt als je denkt dat je een object hebt, maar eigenlijk heeft het object je. Het is daarom een typische uitdrukking van vrouwelijkheid. F*cked maakt je vrouwelijk omdat f*cked is wat een vrouw is,” schreef trans-identificerende academicus Andrea Long Chu.

  “Autogynefilie beschrijft… de basisstructuur van alle menselijke seksualiteit. De assimilatie van elk erotisch beeld is van nature vrouwelijk. Vrouw zijn is in elk geval worden wat iemand anders wil. Onderaan is iedereen een mietje”, voegde Chu eraan toe.

  “Ik denk dat er veel homoseksuele mannen zijn die homo’s zijn als troostprijs omdat ze geen vrouwen kunnen zijn. Dat gold zeker voor mij”, schreef trans-identificerende auteur Juno Dawson.

  Juno Dawson stond vroeger bekend als “James Dawson” en kondigde hun overgang aan na het pushen van een boek met grafische seksacts op kinderen. Dit stelde hem in staat om een deel van de kritiek die hij kreeg voor zijn “pedofiele gedrag” te vermijden, zoals een moeder het beschreef.

  “Er is iets aan als stront behandeld worden door mannen dat voelt als bevestiging zelf, als een kreet van vreugde uit de diepste grot van mijn borst… Om het slachtoffer te zijn van eerlijk, onbetwist seksisme bezit een opwindende vitaliteit,” schreef trans-identificerende academicus Grace Lavery.

  “Vrouwen over de hele wereld zijn behandeld als seksuele objecten. Maar als seksuele objectivering zo categorisch verschrikkelijk is, waarom wil ik het dan zo graag? Het idee dat gezien worden als een ‘seksobject’ universeel een slechte zaak is, is te eenvoudig, zoals veel principes van feminisme,” schreef transgenderauteur Jacob Tobia.

  Nu deze individuen niet langer worden gemeden door de samenleving, komen ze uit de kast en leggen ze hun innerlijke gedachten en gevoelens uit. Hun eigen woorden bewijzen het christelijke recht om gelijk te hebben over de maatschappelijke dreiging van LGBT.

  Spread the love

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *