Nieuws 28 februari zondag dag van liefde en geluk

Zie de schommelingen beginnen minder, stabiel of niet meer dan…..

Gaat nu de overhand hebben. Als we terugkijken in het dagboek zien we dezelfde uitslagen terug door de tijd heen. Wat is de kracht van de leugen en bangmakerij, het wordt niet of in ieder geval zeer weinig gecontroleerd. Dat weet de macht. Ze gebruikt de domheid van de massa. Om de dingen naar hun hand te zetten, helaas door de eenheid met elkaar is dit nu voor de hele wereld. Europa is daar een voorbeeld van. Met een luisterende regering naar RIVM en de WHO een gedachte. Het kapitaal regeert. Is dit wel zo aanvaardbaar?

Musk, Bill Gates, Facebook, Microsoft, Buvet, Wereldbank, Regeringen, Partijen, Twitter en Google.

Liever hoop ik dat ik hierin geen gelijk heb!

John van Rest

Stijging aantal besmettingen vertraagt in Vlaanderen

 

© Belga

Met een gemiddelde van 2.400,6 besmettingen per dag stijgt het aantal besmettingen met het coronavirus in België op weekbasis met +23%. In Vlaanderen lijkt de stijging te vertragen, in Brussel en Wallonië houdt de stijging hetzelfde tempo aan.

De stijging op weekbasis bedraagt in Vlaanderen +19%, die in Brussel +29% en in Wallonië +32%.

Uitgesplitst per provincie is de stijging in Vlaanderen nog het hoogst in Vlaams-Brabant (+30,1%), gevolgd door Antwerpen (+26,9%), Oost-Vlaanderen (+21,2%) en West-Vlaanderen (+6,6%). In Limburg is het cijfer stabiel (0,0%).

In Wallonië is de stijging het sterkst in de provincie Namen (+36,9%) en vertonen ook de andere provincies stijgingen rond 30% of meer: Waals-Brabant (+33,1%), Luxemburg (+31,1%), Henegouwen (+30,6%) en Luik (+29,5%).

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *