Nieuws 21- cijfers besmettingen en doden blijft dalen

Coronavirus: Alle cijfers blijven dalen

 Coronavirus België© Aangeboden door Newsmonkey Coronavirus België

De cijfers in verband met het coronavirus in ons land nemen verder af. Na een stijging in het aantal nieuwe besmettingen in de eerste weken van het nieuwe jaar, zijn deze cijfers sinds enkele dagen opnieuw aan het dalen. Ook vandaag wordt die daling verdergezet.

In de nieuwste cijfers op het dashboard van Sciensano zien we dat alle cijfers rond het coronavirus in ons land verder dalen. Dinsdag zagen we de eerste kleine daling in het aantal nieuwe besmettingen en die zette zich ook gisteren en vandaag verder.

 ©  Belga

44.000 eigenaars zonnepanelen willen Vlaamse overheid in gebreke stellen

Bornem – 

De beslissing van het Grondwettelijk Hof om een decreet te vernietigen van de Vlaamse Overheid over het voordeel van de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen, zette heel wat kwaad bloed. Tienduizenden mensen voelen zich bekocht. Ondertussen hebben meer dan 44.000 eigenaars van zonnepanelen zich verenigd in een Facebookgroep. Ze willen de Vlaamse Overheid in gebreke stellen.

Brand uitgebroken bij grootste vaccinproducent ter wereld

 © Aangeboden door BelgaMUMBAI In het Serum Institute of India (SII), de grootste producent van vaccins ter wereld, woedde gisteren een brand. Op het terrein van SII worden miljoenen dosissen geproduceerd van het coronavaccin Covishield, dat door AstraZeneca en de universiteit van Oxford ontwikkeld is. De Indiase televisiezenders toonden een enorme grijze rookwolk boven het terrein van SII, in de stad Pune, waar miljoenen dosissen geproduceerd worden van het coronavaccin Covishield, dat door AstraZeneca en de universiteit van Oxford ontwikkeld is. Volgens de zenders brak de brand in een pand in aanbouw uit dat een eindje van de installaties voor productie van het vaccin vandaan ligt. “De productie-installatie voor de vaccins is niet getroffen en dit zal geen impact hebben op de productie”, zei een bron dicht bij het SII.

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *