Nieuws 9

Ik heb eigenlijk niets te zeggen, iedereen aan de prik vaccin. Zelf weet ik nog niet wat ik ga doen hiermee?

Maar even afwachten hoe het allemaal gaat lopen? Heb er niet echt veel vertrouwen in. Helaas gaat het alleen maar om geld en grote rijkdom.

Waarom is de farmaceutische industrie niet onder de hoed en verantwoordelijkheid van de staat. Hier zou Europa nu echt een goede partij kunnen zijn om zonder winst de zaken te leiden. Die nu alleen maar leiden tot crimineel gedrag. Daar zouden ze zich druk om moeten maken.

John van Rest

Dit gaat ons paar maanden tijdswinst geven”

 © Belga

Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen kondigde vrijdag aan dat Europa 300 miljoen extra dosissen van het Pfizer/BioNTech-vaccin heeft besteld, een verdubbeling van de eerste bestelling.

Na periode van dalingen stijgen coronacijfers weer, en tot 50 procent meer besmettingen in Brussel: staan we voor een derde golf?

Vandaag om 11:13doorNina Bernaerts

Na periode van dalingen stijgen coronacijfers weer, en tot 50 procent meer besmettingen in Brussel: staan we voor een derde golf?

Het aantal nieuwe besmettingen in ons land is opnieuw met 4 procent gestegen. In Brussel loopt dit zelfs op tot 50 procent meer besmettingen. Virologen zijn waakzaam over de nieuwe trend maar er is nog geen paniek.

Na een periode van dalingen is het gemiddelde aantal bevestigde coronabesmettingen per dag in België in de periode van 30 december tot en met 5 januari gestegen met 4 procent tegenover de …

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *