Nieuws 31

Over genomen uit Tagtik nieuws en foto aangepast.

‘Mislukte fotoshop maakte het alleen maar erger’

 © Twitter

In het gemeentelijk infoblad van de gemeente Gooik in Vlaams-Brabant verscheen een nogal ‘bizarre’ foto, genomen in september ter gelegenheid van een jubileum van inwoners. Op die foto staat de familie samen met burgemeester en schepenen. Op het gezicht van burgemeester Doomst was echter een grijs rechthoekje te zien ter hoogte van zijn mond en kin. Opmerkelijk zie je ook nog daaronder ter hoogte van de kin een mondmasker bengelen.

Wat was er werkelijk gebeurd? De burgemeester vergat bij het nemen van de foto zijn masker op te zetten en men besloot dan maar dit met fotoshop op te lossen. Helaas bleken de fotoshop-skils van de fotograaf van dienst niet voldoende om ‘de overtreding’ te verdoezelen. Burgemeester Doomst: “We hebben daar de hele tijd de coronamaatregelen goed gevolgd. Enkel tijdens mijn speech – in de buitenlucht- droeg ik mijn mondmasker niet. In de drukte die daarop volgde, ben ik mijn mondmasker opnieuw vergeten opzetten.” Omdat hij als burgemeester een voorbeeldfunctie heeft, moest de situatie toch rechtgezet worden: “Het is zeker niet oké. Het was niet de bedoeling en het zal in de toekomst ook niet meer voorvallen.”

(Skwadra by Tagtik/Picture: Twitter)

Was dit nu zo moeilijk? (1 minuut werk)
Zo kon het ook nog!

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *