Nieuws 14

Plaats voor 83 miljoen kilo chocolade: het grootste chocolademagazijn ter wereld komt in óns land, en gelukkig hebben ze er geen rekkenvullers voor nodig

Gisteren om 14:30doorChris Snick

Plaats voor 83 miljoen kilo chocolade: het grootste chocolademagazijn ter wereld komt in óns land, en gelukkig hebben ze er geen rekkenvullers voor nodig

LOKEREN – 

De Sint is in het land. En zonder twijfel brengt die niet alleen speelgoed, maar ook massa’s chocolade. Intussen bouwt Barry Callebaut hier in ons land naarstig aan het grootste chocolademagazijn ter wereld. Langs de E17 in Lokeren staat een gigantisch maar ook bizar uitziend bouwsel van 41 meter hoog, dat nu al maanden in de stellingen lijkt te staan.

Wie de voorbije weken of maanden aan het bouwwerk passeerde, krabde zich zonder twijfel weleens in de haren. Want wat er staat, lijkt een grote verzameling aan bouwstellingen te zijn die ze vergaten weg …Het Nieuwsblad

Dit N+ artikel gratis lezen?

Meld je nu aan en lees Plaats voor 83 miljoen kilo chocolade: het grootste chocolademagazijn ter wereld komt in óns land, en gelukkig hebben ze er geen rekkenvullers voor nodig onmiddellijk gratis verder. Je aanmelden duurt slechts 1 minuut.

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *