Nieuws 11

Wat een nieuws zeg om de dag meer minder minder meer gaat goed gaat slecht.

Gewoon niet meer luisteren is de oplossing om gezond te blijven

Coronacijfers dalen verder: nog 900 mensen op intensieve zorgen

De coronacijfers in ons land blijven dalen. Zo blijkt uit de nieuwe cijfers op het dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano. Hoewel er nu al langer dan een week opnieuw mensen zonder symptomen getest mogen worden, blijft het aantal nieuwe besmettingen licht dalen.

De daling van de coronacijfers van de afgelopen weken blijft zich ook nu verder zetten. Zo duikt de positiviteitsratio in ons land voor de eerste keer in bijna twee maanden tijd opnieuw onder de 10 procent.

Ziekenhuisopnames

Zo worden er op dit moment dagelijks gemiddeld 217 patiënten opgenomen in het ziekenhuis met een coronabesmetting. Dat is 26 procent minder dan een week eerder. Er lagen gisteren 4.027 mensen in het ziekenhuis. Dat zijn er iets meer dan een dag eerder maar dat is te verklaren door het feit dat er op zondag minder ziekenhuisopnames gebeuren dan op maandag.

Van die 4.027 lagen er exact 900 patiënten op de afdelingen intensieve zorgen. Het is van eind oktober geleden dat er 900 mensen op die afdeling lagen. Tijdens de voorlopige piek op 9 november lagen er 1.474 mensen op de afdelingen intensieve zorgen in ons land.

Ook het aantal overlijdens neemt af. Dat ligt nu op gemiddeld 127 per dag, wat een daling met 27 procent betekent. In totaal overleden er in ons land nu 16.645 aan de gevolgen van een coronabesmetting.

Positiviteitsration onder 10 procent

Het gemiddelde aantal besmettingen in ons land daalt naar gemiddeld 2.323 per dag. Dat is een daling met 31 procent. Dit is opmerkelijk aangezien er sinds 23 november opnieuw meer testen afgenomen worden. Sinds die dag mogen er opnieuw mensen zonder symptomen een coronatest laten afnemen. Daardoor blijft het gemiddelde aantal afgenomen test per dag nu rond de 28.000 schommelen.

De positiviteitsratio in ons land ligt nu op 9,92 procent. Dat betekent dat van het totale aantal testen dat afgenomen werd in ons land, 9,92 procent – en dus minder dan één op de tien – positief blijkt te zijn. Het is geleden van 7 oktober dat dit cijfer nog onder de 10 procent lag. Tijdens de piek eind oktober lag dit cijfer nog op 29,16 procent. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) beschouwt de epidemie als ‘onder controle’ wanneer dit cijfer op 5 procent of lager ligt.

Vaccins zijn veilig!

Mag ik het rapport zien wat door meerdere wetenschappers is gecontroleerd.

Het WOB verzoek (document)???? RIVM wetenschappelijk bewijs is er gewoon dachten we? Maar het was er niet en is ook niet bestudeerd door RIVM.

WOB-verzoek vaccinveiligheid – na twee jaar een soort van antwoord. Waar is het bewijs dat vaccins veilig zijn? Waarom heeft het ministerie van VWS/ RIVM twee jaar nodig om een eerlijk antwoord te geven op een WOB-verzoek? Waarom neemt het aantal kinderen met chronische aandoeningen toe in Nederland? De Stichting Vaccinvrij stuurde in 2018 een WOB-verzoek om het wetenschappelijk bewijs dat het injecteren van (combi)vaccins veilig is boven water te krijgen. Wat met een druk op de knop van de computer opgevraagd zou moeten kunnen worden had meer dan twee jaar tijd en een uitspraak van de rechter nodig. Joris Baas (Weltschmerz) interviewt Door Frankema (Stichting Vaccinvrij) over hoe de overheid omgaat met de meest basale vraag over het Rijksvaccinatieprogramma: “Is het veilig wat we doen?” Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video’s? Je kunt ons ondersteunen met een donatie via Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren! Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *