Dagboek 4e dag week 46

Allereerst wat ik vanmorgen hoorde dat Biden en Trump gelijk opgaan. Dan zou de beste oplossing zijn een president te benoemen die beide partijen zou behartigen en zo samen tot een leefbaar Amerika te komen dat noemen we dan democratie. Maar helaas zo staat het niet in de papieren van Amerika.

De volgende conclusie, door het nieuws gehoord te hebben. Dat de verantwoordelijke mensen van de bijna lockdown of intelligente lockdown, nu wel met een mening en geruststelling moeten komen om hun gedrag te kunnen verantwoorden. Dus komen ze met de mededeling dat het de goede kant op gaat maar nog te vroeg om te juichen. Door hun standpunt gaat het al iets beter en krijgen ze zo het virus Covid-19 onder controle!

Dat is naar mijn mening helemaal niet met de door hun opgelegde acties gekomen, maar gewoon dat het virus minder erg is dan we eerst dachten. Het vanzelf overgaat zoals elke andere griep epidemie! Normaal als je oud bent ga je dood dat is toch zo?

Wat duidelijk naar voren komt is de houding die Europa wil dat er genomen moet worden in de Europese landen. Een klein beetje eigen verantwoording, om niet te doorzichtig te zijn dat het centraal gestuurd is!

De WHO, Brussel, Straatsburg, Genève? De Europarlementariër.

Krijgen veel partijen die niet of nauwelijks aan het woord komen toch gelijk?

Het gaat om de toekomst, één Centraal Europa met een regiem en een standpunt. Één leger en een totale gelijke munteenheid voor alle landen die dan automatisch provincies van Europa zijn geworden. Met doorgeef ministers die moeten luisteren naar één grote baas in Europa!

John van Rest

Hoe is het mogelijk dat de boeren met hun vee de schuld krijgen van de luchtvervuiling stikstof. Dat daardoor mensen besmet raken door Corona covid-19. Zie hier, de leugen regeert. We vergeten de industrie de vliegtuigen de zware vervuiling van andere landen met steenkolen en hout verbranding in Europa dan maar even. Ook de vervuiling met het bouwen van windmolens. Het produceren van zonnecollectoren, batterijen enz. ook maar even.

Want daar gaat het die mannen niet om!

John van Rest

Zie hier wie kent de regering de mensen van Europa in Brussel het Europees Parlement?
Hoe kom je erbij dat het één grote braspartij is, die mensen doen toch hun best alles tot zich te nemen?
Daar sprak Lubach in zijn programma ook al over!

Zie maar eens hoe hard deze mensen moeten werken!

Het gebouw in Straatsburg is 25 dagen per maand gewoon gesloten.

Dit geloof je toch niet?

Europarlementariër : krijgt per maand.

Per maand € 6.400,= + € 4.200,= + per/dag € 300,= + € 800,= + in 5 jaar een pensioen, op 63 jarige leeftijd 1250, per maand.

Iemand in dienst nemen bijvoorbeeld, je eigen vrouw.

€ 21.000,= per jaar vergoeding.

Deel 1 in onze tweedelige serie over hoe debiel de EU werkt op organisatorisch niveau. Dit is Big Pimpin’, Spending G’s op het allerhoogste niveau. Een bureaucratisch bordeel waarin alles kan. Vooral declareren. De duurste auto’s rijden. Nog wat declareren. Lunchen met champagne. Declareren. Als Europarlementariërs voor elke keer dat ze iets kunnen declareren een euro zouden krijgen, zouden ze allemaal een Maserati kunnen kopen. Maar ze krijgen enkele honderden euro’s per keer. Tel uit uw winst. En dan speelt dit gedeelte van Tom en het Euriool zich nog af in Straatsburg. In een kapitaal megagebouw wat slechts enkele dagen per maand gebruikt wordt. Laat staan wat een hedonistische gekte het wordt wanneer hij naar Brussel trekt. Dat in deel 2. Eerst: Tom Staal in het geld-riool van Straatsburg.

Oké dit valt toch allemaal wel mee? Is dit nu zo erg je moet de ander toch wat gunnen? En de honger in Africa dan?

——————————————————————————————————————————————————————————-

Nu dan toch weer iets anders.

NPO zou onpartijdig moeten zijn wordt door de belastingbetaler betaald.

Hier toont Thierry Baudet aan dat de NPO partijdig is met mensen in de RvT die oud Kamerleden zijn of bij de partij behoren.

Bij de NPO hebben leden van het partijkartel de sleutelfuncties in handen. Is het dan nog een verrassing dat hun berichtgeving zo vooringenomen links is?

Hier toch even een ander geluid van de NPO dus het is er soms wel?

John van Rest

Opname van Facebook-Live door LNN. DAG 3 HONGERSTAKING In een roes van steunbetuigingen Zo ik zit weer warm binnen onder een deken op de bank, met kleine Ninja naast me 🥰 Het was weer een enerverend dagje! De honger valt me echt mee, komt zonder twijfel mede door alle steunbetuigingen hier op Facebook en mensen die spontaan even langskomen voor een korte groet of zelfs kadootje, ongelooflijk hoe ik me gedragen voel. Er kwam zelfs een bloemist langs rijden die namens Jettie Dummer een prachtig boeket kwam brengen! Wauw, staat super mooi en warm bij m’n stekkie hier, dank je Jettie! Ik ga er een mooi plekje voor bedenken, misschien overmorgen zet ik ze bij het herdenkingsmonument hier om de hoek, of een verpleegtehuis in de buurt. Pass it on! Maar tijdens de hongerstaking zet ik de bloemen nog wel naast me neer, creëert gelijk een fijne sfeer hier! Zie ook de video’s hieronder voor verslagjes gedurende de dag, voor mij stond vandaag in het teken van steun en begrip. Er waren ook mensen die een heel andere mening hadden en het was super fijn hoe we toch in verbinding bleven en telkens terug naar de basis konden van wat ons bindt en wat we als mensen allemaal delen als universele waarheden, zoals liefde voor waarheid (en bewijs), liefde voor vrede en compassie, ook al zijn de medemensen nog zo ver weg als Afrika het leed raakt de mensen hier wel. Als mensheid zijn we onlosmakelijk aan elkaar verbonden, dat is gewoon niet te scheiden, tenzij er sprake is van angst en ieder voor zich gaat. Het voelt daarom extra goed om zo weinig angst maar juist liefde te ervaren op een dag als vandaag. Ik hoop dat meer mensen dat zo mogen ervaren! ❤️ #ditismijnwens

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *