Dagboek 6e dag week 45

Terugkomend op de ziekte Corona-covid 19 en andere griep toestanden.

De fout is.

Niet goed ventileren in gebouwen dit weten we al langer zo’n 14 jaar terug hebben we “Edwin en ik” veel gedaan aan bekendmaking van dit fenomeen schone lucht op scholen. Ik leerde Edwin kennen via een project duurzaam. Edwin had toepassing/uitvinding gedaan zonnewarmtepanelen. Daar was ik door getriggerd en zo zijn we samen verder gegaan dit product te verbeteren en te promoten. Rebotech verkoop en Rayvin het product. Veel geleerd (ook dat je nooit met uitvinders in zee moet gaan) veel lezingen gedaan hier en daar wat verkocht. We hebben veel jaren hierin geïnvesteerd en uiteindelijk verloren en gestopt dit met een groot financieel verlies.

Op de markt waren we gewoon 10 jaar te vroeg deze was daar nog niet rijp voor. We geleerd hebben dat de technieken zo snel veranderen dat we ons moeten afvragen is het met collectoren nog wel zo voordelig om warm water te maken met de zon te maken nu er zo anders wordt gereageerd op duurzaam.

Een onderdeel was en blijft belangrijk en dat is het product voor zuivere lucht in huizen en gebouwen waarmee we met een Belgische leverancier toen vergaande gesprekken hebben gehad. Vooral de luchtzuivering voor scholen en gemeenschap gebouwen.

Met de kennis van nu en boven genoemde ervaring kan ik de markt verzekeren dat de problemen rond de corona COVID-19 of andere heftige griep vooral aan de slechte ventilatie in gebouwen is te wijten. Het gaat om werk en feestplekken. Maurice de Hond heeft dit ook al lang geleden onderzocht en er ook van overtuigd en ik ben dit ook!

Dus de nu volgende informatie op mijn dagboek ga ik wat meer wijden aan ventilatie in huis en gebouwen. Maar ook wat duurzaam nu betekent in 2020-21 voor de wereld.

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *