Dagboek 5e dag week 45

Eigenlijk zouden we weer kernenergie moeten gaan gebruiken in België en Nederland.

Niet schrikken het is echt zo!

Duurzaam zeggen ze dat is Biogas, Zonnecollectoren, Windmolens, en dat is nu precies waar de oliemaatschappijen zeker niet bang voor zijn. Want het zal altijd een druppel op de gloeiende plaat zijn en absoluut niet bedreigend voor olie industrieën zijn, nee het geeft zelfs nog meer verbruik van oliën. Dus zullen ze dit promoten en ondersteunen in hun eigen voordeel.

Green Deal Timmermans is gewoon onhaalbaar en absurd. Sinterklaas de Kerstman? Hoe is het mogelijk dat 1 gek hier zoveel leed mee kan veroorzaken?

Franciscus Cornelis Gerardus Maria Timmermans is een Nederlands politicus, diplomaat en, sinds 1 december 2019, eurocommissaris en tevens de eerste vicevoorzitter van de commissie-Von der Leyen. Timmermans was van 5 november 2012 tot 17 oktober 2014 minister van Buitenlandse Zaken in het kabinet-Rutte II. 

————————————————————————————————————————————————————————————

Marcel Crok en Marijn Poels.

Hier laat ik even een filmpje van hem “Marijn” zien om wat indruk te kunnen krijgen wat biogas nu eigenlijk echt teweeg brengt!

Laten we eens starten met zonnecollectoren. Daar wordt veel kobalt Kwarts en silicium voor gebruikt, kobalt komt uit mijnen waar met veel kinderarbeid dit wordt gewonnen, Zeer ongezond en mensonterend In Oost Congo en China. Hier noemen ze het conflict in dat land etnische conflicten, maar het is een international probleem. Het gaat gewoon om macht en olie dit ten koste van alle inwoners daar. Is dit groen?

Windmolens, het maken van windmolens kost enorm veel geld en milieuverontreiniging fabrieken het plaatsen in zee machine draaiend op dieselmotoren enz. dus groen?

BioGas Hout stoken met verontreiniging. Kost ons bomen in Nederland en in de hele wereld. Bomen kappen die we zo broodnodig hebben om zuurstof te maken. Ook dus Groen? En als klap op de vuurpijl deze zogenaamde duurzame energie zou maar 2 a 3 % van de energie kunnen leveren.

Dat Kernenergie zeker niet gevaarlijker is dan andere energie winning.

Terugkomend op de ziekte Corona-covid 19 en andere griep toestanden

De fout is niet goed ventileren in gebouwen dit weten we al langer zo’n 14 jaar terug hebben we Edwin en ik veel gedaan aan bekendmaking van dit fenomeen schone lucht op scholen. Ik leerde Edwin kennen via een project duurzaam. Edwin had toepassing/uitvinding gedaan zonnewarmtepanelen. Daar was ik door getriggerd en zo zijn we samen verder gegaan dit product te verbeteren en te promoten. Rebotech verkoop en Rayvin het product. Veel geleerd (ook dat je nooit met uitvinders in zee moet gaan) veel lezingen gedaan hier en daar wat verkocht. We hebben veel jaren hierin geïnvesteerd en uiteindelijk verloren en gestopt dit met een groot financieel verlies.

Op de markt waren we gewoon 10 jaar te vroeg deze was daar nog niet rijp voor. We geleerd hebben dat de technieken zo snel veranderen dat we ons moeten afvragen is het met collectoren nog wel zo voordelig om warm water te maken met de zon nu er zo anders wordt gereageerd op duurzaam.

Een onderdeel was en blijft belangrijk en dat is het product voor zuivere lucht in huizen en gebouwen waarmee we met een Belgische leverancier toen vergaande gesprekken hebben gehad. Vooral toen ook al luchtzuivering voor scholen.

Met de kennis van en de ervaring kan ik de markt verzekeren dat de problemen rond de corona COVID-19 of andere heftige griep vooral aan de slechte ventilatie in gebouwen is te wijten. De werk en feestplekken. Maurice de Hond heeft dit ook al lang geleden onderzocht en er zo van is overtuigd zoals ik dit ook ben!

Dus de nu volgende informatie op mijn dagboek ga ik wijden aan ventilatie in huis en gebouwen. Maar ook wat duurzaam nu betekent in 2020-21

Hier kunt u al een voorproefje horen en zien wat er gaande is over het zogenaamde duurzaam!

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *