Dagboek 6e dag week 44

Het testen met PCT testen zijn heel erg mis de goede cijfers komen er niet uit op de manier hoe ze deze testen doen en verklaren.

Toch hier nog even een mening en onderzoek over de PCR testen. Kijk en luister hier naar en geef uw eigen mening hierover?

Stop de testen en geef mensen opdracht bij symptomen van ziekte thuis te blijven het kan griep zijn of corona covid-19, maar overdrijf niet. Wel de dokter raadplegen om dit te controleren op het thuis uitzieken.

Nu komen er ook mensen in het ziekenhuis die gewoon een griep hebben en aangezien voor Corona die mensen waren vroeger gewoon thuis in bed gegaan en niet in het ziekenhuis.

De hamer van premier Rutte komt vooral op zijn eigen vingers terecht. Dat stelt sociaal geograaf en data-analist Maurice de Hond. De overdracht van kleine druppels via de lucht (aerosolen) wordt door kabinet en RIVM onvoldoende serieus genomen, in tegenstelling tot bondskanselier Merkel, die vanwege die aerosolen ventilatie tot topprioriteit heeft verklaard. Maurice wijst er op dat er met zijn nationaal Deltaplan Ventilatie niets is gedaan. Omdat ook bron en contact onderzoek falen zullen de maatregelen weinig uithalen en blijft Nederland nog de hele winter in crisis. De Hond stelt voor om de leegstaande RAI in Amsterdam in te richten als noodhospitaal. Het leger kan daarbij helpen. En de verpleegkundigen? “Die halen we uit Cuba, ze kunnen zo beginnen”, zegt De Hond. Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video’s? Je kunt ons ondersteunen met een donatie via https://cafeweltschmerz.nl. Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren! Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *