Dagboek 4e dag week44

Vandaag wat verschillen.

Hoe moeten we toch er achter komen wat de werkelijke stand van zaken is. De minister wordt op dezelfde manier misleid als de burgers, waarschijnlijk is dit allemaal onbedoeld maar het gebeurt wel. Kijk zelf maar eens wat een verschillen er zijn in de beleving en kennis.

Hieronder de verschillen.

Woensdagmiddag 21 oktober 2020 had Willem Engel weer een vlog op Facebook-Live. In deze video zijn van enkele passages het geluid verwijderd en/of vervangen. Dit om eventuele verwijdering te voorkomen. Vaste bezoekers weten wel wat er wordt bedoeld. Kijk anders op de website of https://www.instagram.com/viruswaarheid/ en https://www.instagram.com/wcengel/

Politierechter weigert coronaboetes op te leggen: “Ongrondwettig”

JustitieVandaag om 11:04doorMatthias Verbergt

Politierechter weigert coronaboetes op te leggen: “Ongrondwettig”
De zaak stelt opnieuw scherp op de vraag om een duidelijk wettelijk kader.Foto: Kristof Vadino

Een politierechter in Charleroi weigert coronaboetes op te leggen, omdat de maatregelen “ongrondwettig” zijn. “In een democratie heiligt het doel de middelen niet.”

Op 7 april, in volle lockdown, werd de 21-jarige mentaal gehandicapte en analfabete L.M. door de politie betrapt toen hij in Charleroi met een vriend op straat een blikje bier stond te drinken. Een week …


Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *