Dagboek 4e dag week 43

Stop discussie en doe gewoon wat je moet doen! Hoe krijgen we de verantwoordelijke mensen uit hun paradigma? Ziet alleen de samenleving wat er echt aan de hand is?

Journalist moet de waarheid vertellen! NOS hoor je hier niet over?

Pieter Omzicht bevestigde de boven genoemde (petitie)

Sterke maatregelen vraagt om meer maatregelen. Daarom vragen mensen om meer dit is Sociale chantage

Helaas komen we tot de ontdekking dat ze in bij de Kamerdebatten maar wat kletsen (deze mensen zijn net als kleine kinderen)

Kinderen: Zeggen ook ik vind je tekening niet mooi, ik vind jouw tekening ook niet mooi. Waar gaat het om?

Laten we ophouden met dit gedoe.

De regering doet toch wat ze denken te moeten doen. Dus doe gewoon wat er wordt opgedragen. En wees volwassen als het dadelijk achter de rug is dan kunnen we toch weer gewoon leven. En als dit eventueel wordt tegengehouden door de Regering stem dan gewoon op een andere partij. (of kom in opstand). Laten we eerst maar eens afwachten hoe het gaat verlopen daarna kunnen we altijd nog maatregelen nemen om het anders te willen. De mensen de meerderheid is toch gewoon de baas als het erop aan komt, wees daarvan doordrongen.

Wist U?

Dat we door deze situatie in de wereld en al die acties en voorschriften er meer mensen dood gaan aan stress, angst en andere ziekten. Vooral omdat er geen hulp meer kan worden verleend gaan er ongeveer (geschatte aantallen) wereldwijd 138.000.000 mensen aan angst stress en honger dood.

Dit is dus het verhaal van de trein!

Er ligt een persoon op de rails en kan worden overreden, laten we de aanstormende trein vol met mensen dan ontsporen met alle gevolgen van dien om die ene mens te redden?

Rutte weet heus wel dat hij eerst voor totale besmetting was zodat iedereen antistoffen zou bouwen en immuun voor het virus zou worden.

En nu totaal van deze mening is afgestapt, hij zelfs beweert dit nooit gezegd te hebben, maar het staat zwart op wit in televisie beelden dat hij dit wel heeft gezegd!

Haar actie heeft tot haar ontslag geleid in het ziekenhuis.

De betaalbare Hydroxychloroquine (zink) en antistoffen zijn verboden! Het wachten is op een vaccin. BIG Business

Maar nu is het wel toegestaan? Ze zijn tot de ontdekking gekomen dat wanneer het vroegtijdig wordt toegediend het je zeker kan helpen te genezen.

Dus heeft Donald Trump de President van America toch gelijk.

—————————————————————————————————————————————————————————–

Besef dat dit het allerbelangrijkst is, gezondheid, liefde en contact om in de wereld te kunnen leven!

Helaas dit leren ze op de Universiteiten nog steeds! Zowel in Nederland als in België. Geleerden, professoren docenten wordt wakker! Vaccin gaat alleen om GELD verdienen. En het is veilig? U weet toch wel beter? Zo niet onderzoek dan wat u beweert. Laat u niet voor het economische karretje spannen!

Maar nu weten we wel dat er een geneesmiddel is Hydroxychloroquine (zink). Maar ook dat het virus niet zo gevaarlijk is als we eerst dachten.

Ook weten we nu dat PCR testen niet werken en dat ze absoluut onbetrouwbaar zijn. Dus het aantal besmette positieven zijn geen waarheidsgetrouwe cijfers.

Waarom nog lockdown?

Koning Willem Alexander denk na over de spoedwet teken deze niet?

Het is net na middernacht als Mordechai Krispijn live gaat via Facebook. “Nooit verwacht dat ik iemand moest vragen een vlag neer te halen. De spoedwet is door de Tweede Kamer en moet nu nog door de Eerste Kamer en ondertekend worden door de Koning.” aldus Mordechai. Hij deed een oproep aan de Koning. DEEL DIT BERICHT AAN IEDEREEN! https://vrijensociaal.nl/ https://viruswaarheid.nl/

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *