Dagboek 3e dag week 43

Lockdown gedeeltelijk nu ook in Nederland.

Er ligt een persoon op de rails en kan worden overreden, laten we de aanstormende trein vol met mensen dan ontsporen met alle gevolgen van dien om die ene mens te redden?

De zorg kunnen ze in Nederland niet aan. Dat was toch al de voorspelling door specialisten?

We weten de grote tekorten aan artsen en verplegend personeel “dit is de grootste bottleneck” wanneer komt Rutte daar eens op terug, want het is toch zijn, belijdt?

Denken ze nu echt dat dit gaat helpen?

Zodra mensen wat rechtse opmerkingen hebben wordt het de mond gesnoerd. Is dit democratie of censuur?

Zomaar niet de eerste de beste!

Allerlei zaken tegen de staat, wat zegt de advocaat hierover?

Bijna allemaal afgewezen door de Raad van Staten er moet bewezen worden dat er schade is geleden? 20 zaken afgewezen. Het moet gewoon op kort termijn kunnen worden geregeld. Dit kan in andere landen wel waarom dan niet in België?

Wie is Willem Engel nu eigenlijk?

Brief is van augustus. De academische wereld is het daarmee eens dus wordt het tijd hier aandacht voor te hebben.

Medisch-academische protestbeweging tegen lockdown. Een gesprek met Sam Brokken

RIVM maatregelen zouden moeten worden vereenvoudigd. Op alle vlakken doet de te zware maatregel veel schade niet in verhouding tot de kwaal corona covid-19. Er is geen protocol voor opname corona covid-19 patiënten. *Outbreak management team in België, is hetzelfde als in Nederland. Er wordt niet geluisterd de jonge en ook kundige deskundigen die nu inmiddels 9 maanden ervaring hebben zien het nu anders. Maar de oude garde kan niet makkelijk terug en zich aanpassen.

Outbreak management team

(OMT) Multidisciplinaire groep deskundigen die door het Centrum Infectieziektebestrijding (CIb) van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) bijeen wordt geroepen bij een dreigende epidemie. De taak van het OMT is om de minister van VWS professioneel advies te geven over de aanpak van de infectieziektebestrijding.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/11110

Hoelang zijn we bereid het virus te blijven volgen? Virologen (Wallonië) vragen ook eens gehoord te worden ze willen niet monddood worden gemaakt door de oude garde. Dit ligt natuurlijk politiek wel wat moeilijk.

Normaal griepseizoen geeft gemiddeld 9000 doden in België. Waarom wordt de Covid-19 zo zwaar ingeschat?

Laten we gewoon aanvaarden dat ziektes blijven bestaan we moeten niet vergeten dat we sterfelijk zijn.

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *