Dagboek 4e dag week 42

Vandaag de hele dag besteden aan marktonderzoek het opzetten van een rapport om te zien wat er op de markt momenteel al is. Het is natuurlijk noodzakelijk eerst te weten hoeveel snijmachines van verschillende type er nu al op de markt staan en waarvoor deze worden gebruikt. Naar aanleiding van deze informatie kunnen we zien welke middelen we moeten inzetten om op de markt te kunnen slagen.

Het leven, de handel gaat gewoon door er zijn producten nodig om verder te kunnen dus daar zal het niet aan liggen. We moeten zien hoe een samenstelling met automatisering op de markt zullen aanslaan.

Even een indruk van de mogelijkheden hier onder op het plaatje is te zien waar wij ons mee bezig houden.

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *