Dagboek 7e dag week41

En bent u nog steeds zo goed gelovig betreffende overheidsinstanties dat ze de waarheid vertellen?

Er bestaat een regeling in de wet dat de farmaceutische instelling niet aansprakelijk kan worden gesteld voor eventuele schade door hun vaccines of medicamenten.

Een keer in de 2 jaar moeten ze documentatie inleveren dat het product veilig is.

Nog nooit hebben ze dit ingeleverd!!!!!?????

Maar er worden wel astronomische bedragen naar de farmaceut overgemaakt om ontwikkelingen te steunen.

Stemt u nog steeds op Rutte VVD?

Frank Ruesinks kreeg nooit wat hem door Klaas Dijkhof werd beloofd: bewijs dat de veelgehoorde dekkingsgraad van vaccinaties wetenschappelijk onderbouwd was. Hij stuitte op nog meer zogenaamd wetenschappelijk bewezen beweringen waarvan bewijs uitbleef. Wel kwam hij het ene na het andere farmaceutische grote schandaal tegen. In de coronatijd culmineerde de vaccinatieindustrie tot een grote wereldwijde lobby waarin de WHO, Bill Gates en alle aangesloten nationale gezondheidsorganisaties een richting op marcheerden. Ruesink schreef daarop zijn boek: Hugo, ik ben ook jouw soldaat niet. De tijd waarin overheden bevelen en waarin burgers gehoorzamen, is voorbij. Boek te koop in de webwinkel van De Blauwe Tijger: https://www.deblauwetijger.com/produc…

Jelle van Baardewijk in gesprek met Ronald Kroeze, universitair hoofddocent Geschiedenis aan de Vrije Universiteit. “Ik vind het te gemakkelijk gesteld dat we in Nederland geen corruptie zouden hebben.” Kroese richt zich in zijn onderzoek voornamelijk op de geschiedenis van politieke corruptie. Hij bekijkt wat we daar vandaag de dag van kunnen leren. Volgens diverse lijstjes behoort Nederland tot de minst corruptie landen ter wereld. Maar: “Dat zijn altijd percepties. Het is niet dat er keiharde data aan ten grondslag liggen.” Daarom is Kroeze kritisch: “Die lijstjes vertellen eigenlijk niet zo heel veel, zou ik zeggen.” Wat als corrupt wordt gezien, is tijds- en plaatsgebonden. Toch kan er volgens Kroeze wel een algemene bepaling van worden gegeven. “De kern van corruptie is dat het publiek belang geschaad wordt doordat een individu ergens misbruik van maakt.” Het privé gewin gaat, met andere woorden, ten koste van de algemene zaak. Meestal gaat het om mensen die bij bedrijven of overheden werken en daar de connecties en structuren inzetten om daar zelf beter van te worden. In Nederland hebben we het idee dat hier nauwelijks corruptie is. Dat gaat volgens Kroeze terug op de rechtsstaat en de burgerlijke cultuur die in de 19e-eeuw opkomt. In die periode begon men zich af te zetten: “Het verleden is dan als contrast sterk aanwezig in politieke beschouwingen. Het ancien regime wordt gezien als corrupt.” Die ontwikkeling was op meer plekken in Europa gaande. Natuurlijk betekende dat niet dat alles er hier ook daadwerkelijk zuiver en meritocratisch aan toe ging. Kroeze: “Wij zijn een land van kleine corruptie [..] Ik vind het te gemakkelijk gesteld dat we het in Nederland helemaal niet zouden hebben of dat het probleem hier niet zou spelen.” Wat Kroeze benadrukt is dat de ideeëngeschiedenis zelf bepalend is voor wat we onder het begrip corruptie verstaan. Het is bovendien zeker niet louter een juridische kwestie: “Het is meer een morele beschuldiging: zo hoort het niet te gaan in de politiek of samenleving en daarom willen we verandering.” Kroeze gaat onder meer in op de geschiedenis van de Lockheed-affaire, waarbij Prins Bernhard in de jaren ’70 steekpenningen heeft aangenomen. Verder pleit hij voor enige nuchterheid: de term ‘corruptie’ is in Nederland érg zwaar. “Het ideaal is het ideaal en dat lukt nooit [..] Debatten over corruptie zijn nuttig over: hoe zou het wel moeten gaan?”

Breng ON! op TV! Word lid voor 5,72 euro per jaar via: https://www.ongehoordnederland.nl/wor… “Jij wilt toch niet dat wij ongehoord blijven?” Wij gaan voor 75.000 betalende leden in 2020. DEN HAAG MAAKT HET ONS NIET MAKKELIJK. Zo is vlak voor het einde van 2019 besloten om de deadline voor nieuwe omroepen uit te stellen met één jaar. Wettelijk hebben we per 31 december as. 50.000 betalende leden in 2020 nodig. Want alleen in 2020 betalende ON-leden tellen mee op 31 december. Maakt ons niet uit. We leggen zelf de lat nu gewoon nóg hoger: op 75.000. Het is duidelijk tijd voor een tegengeluid! Laten we samen de Nederlandse cultuur en onze vrijheden beschermen. Hoe? Door Ongehoord Nederland een publieke omroep te maken, zodat jouw stem in elke huiskamer wordt gehoord.

Laboratoria hebben bevestigd dat tetanusvaccins die aan miljoenen jonge Keniaanse vrouwen worden gegeven een steriliserende chemische stof bevatten die miskramen veroorzaakt, meldt de Associatie van Keniaanse Katholieke Doktoren, een pro-vaccinatieorganisatie.

Aan een kolossaal aantal van 2,3 miljoen jonge meisjes en vrouwen worden nu de vaccins verstrekt, gestuwd door UNICEF en de Wereldgezondsheidsorganisatie (WHO).

“We stuurden zes monsters vanuit Kenia naar laboratoria in Zuid-Afrika. Zij testten positief op het HCG-antigeen,” vertelde Dr. Muhame Ngare van het Barmhartige Medische Centrum in Nairobi volgens LifeSiteNews. “Zij waren allen besmet met HCG.”

Chemische stof laat het vrouwelijke lichaam haar eigen foetus vernietigen met door vaccins opgewekte antilichamen.

HCG is een chemische stof ontwikkeld door de WHO bedoeld voor sterilisatie. Zodra geïnjecteerd in het lichaam van een jonge vrouw leidt het ertoe dat een zwangerschap wordt afgebroken door de eigen antilichamelijke reaktie van het lichaam op de HCG, wat leidt tot een spontane abortie. Het blijft jarenlang effectief en veroorzaakt abortussen bij vrouwen tot drie jaar na de injecties.

Dr. Ngare legde uit “… deze WHO-campagne draait niet om het uitroeien van prenatale tetanus maar is een goed gecoördineerde krachtige massa-sterilisatieoefening voor geboortebeperking die gebruikt maakt van een bewezen vruchtbaarheidsregulerend vaccin.”

De Keniaanse overheid, uiteraard, staat erop dat de vaccins volkomen veilig zijn. Dr. Tabu van het Keniaanse Ministerie van Volksgezondheid vertelde zelfs aan de media dat omdat sommige jonge vrouwen nog steeds bevallen, het vaccin daarom geen sterilisatiemiddel kan bevatten. Echter, deze claim geeft een verkeerd beeld van het feit dat HCG niet in 100% van alle gevallen werkt. Het steriliseert alleen de meerderheid van zij die ermee worden geïnjecteerd, niet allen.

Belangrijker, de Keniaanse Katholieke Kerk is een pro-vaccinorganisatie. “Waarom zouden de katholieke doktoren liegen?” vraagt Dr. Ngare zoals vermeld in het artikel van LifeSiteNews in de bovenstaande link. “De Katholieke Kerk is al hier in Kenia om gezondheidszorg en vaccinatie te verstrekken gedurende 100 jaar meer dan dat Kenia heeft bestaan als land.”

Met andere woorden, uitgerekend de groep die de sterilisatieagenda van de tetanusinjecties aan het licht brengt is in feite een pro-vaccinatiegroep. Zelfs zij beseffen nu de verschrikkelijke waarheid: vaccins zijn de ideale drager voor overheden om heimelijk verborgen chemische of virale middelen toe te dienen die nooit worden onthuld aan het publiek.

Wat echt de alarmbellen deed afgaan met betrekking tot dit zogenaamde tetanusvaccin was het hoogst ongebruikelijke inentingsschema. Dit vaccin moest over een periode van twee jaar vijf keer worden toegediend – een schema dat niet wordt gebruikt voor tetanus.

“Het tetanusvaccin wordt alleen in vijf dosis gegeven als het wordt gebruikt als een drager voor vruchtbaarheidsregulerende vaccins voorzien van het zwangerschapshormoon, Human Chorionic Gonadotropin (HCG) ontwikkeld door de WHO in 1992,” legde Dr. Ngare uit.

Verder werd het vaccin alleen verstrekt aan vrouwen van vruchtbare leeftijd, niet aan mannen of vrouwen voorbij de vruchtbaarheidsleeftijd.

Zoals Dr. Ngare uitlegt werd dezelfde vaccinsterilisatiecampagne toegepast in 1993 in Mexico en zowel in Nicaragua als in de Filippijnen in 1994. WHO probeerde het in de jaren ’90 naar Kenia te brengen, zegt Ngare, maar de poging werd verhinderd door de katholieke kerk.

Volgens Brian Clowes van Human Life International speken de Verenigde Naties de laboratoriumuitslagen en bevestiging van HCG in de vaccins niet tegen. In plaats daarvan beweert het dat sommige vaccins “besmet” zijn geraakt tijdens het productieproces – een absurde claim die geen verstandig mens zou geloven omdat HCG nooit ook maar in de buurt van een vaccinproducerend proces zou komen tenzij iemand het er opzettelijk heeft gebracht.

LifeSiteNews vermeldt dat het:

een VN-verslag van een vergadering in 1992 in zijn hoofdkwartier in Geneve van 10 wetenschappers uit “Australië, Europa, India en de VS” en 10 “pleitbezorgers voor vrouwengezondheid” van over de wereld, om het gebruik van “vruchtbaarheidsregulerende vaccins.” te bespreken, heeft bemachtigd. Het omschrijft het “anti-menselijk Chorionic Gonadotropin vaccin” als het meest geavanceerd.

Verenigde Naties, WHO en UNICEF allen betrokken in vaccinatiegenocide.

Je zult dit niet aantreffen in de nieuwsberichten van de reguliere media in de Verenigde Staten. Iedere waarheid over vaccins wordt gecensureerd, zelfs als de waarheid is dat de Verenigde Naties zich doelbewust bezighouden met een campagne van vaccinatiegenocide tegen de bevolking van Afrika.

Wat plaatsvindt in Kenia is een misdaad tegen de menselijkheid, en het is een misdaad die wordt gepleegd met opzettelijke racistische discriminatie, Normaal gesproken zou de liberale media in de Verenigde Staten uit zijn dak gaan om een verhaal waarin raciale discriminatie en genocide zijn betrokken – of zelfs een enkel geval van een zwarte tiener die door de politie wordt gedood – maar omdat deze genocide wordt uitgevoerd met vaccins praten alle reguliere media het goed. Blijkbaar zijn medische misdaden tegen zwarte mensen volkomen acceptabel voor de liberale media zo lang vaccins als wapen worden gebruikt.

Zoals dit verhaal duidelijk laat zien is “vaccinatiegeweld” zeer echt in onze wereld. Vaccins zijn het perfecte wapen voor geboortebeperking om diverse redenen:

1) Niemand weet echt wat erin zit.
2) Zij kunnen gemakkelijk worden voorzien van verborgen chemicaliën.
3) Zij kunnen worden toegepast onder de dekmantel van “openbare gezondheid.”
4) Alle overheden en gevestigde media zullen opzettelijk meewerken met de genocide om te voorkomen dat vaccins worden herkend als medische wapens tegen vrouwen.

Aldus kunnen vaccins routinematig worden gebruikt om bevolkingen met geboortebeperkende chemicaliën of zelfs onopgemerkte kankervirussen in te spuiten. In feite is dit precies wat er gebeurde met bijna 98 miljoen Amerikanen tijdens de massale poliovaccinaties in de jaren ’60 en ’70. Het CDC legde de “toevallige” injectie van miljoenen Amerikanen met het kankerveroorzakende SV40 simianvirus zelfs vast, maar het bureau heeft die gehele geschiedenis in 2013 van zijn website geveegd.

Vandaag de dag in Kenia claimen de overheidsautoriteiten eveneens dat de sterilisatie een “toevallige” besmetting was. Dat is het excuus dat altijd kan worden gebruikt als een dekmantel in gewapende vaccinatieschema’s, waarin overheden opzettelijk vaccins besmetten met bekende chemicaliën die leven beëindigen, kanker bevorderen of spontane abortussen veroorzaken.

Vaccins als wapens – Medische misdaden tegen de mensheid

De opzettelijke toevoeging van HCG aan vaccins zonder volledige openheid naar de bevolking is een wrede schending van mensenrechten en menselijke waardigheid. Hier zijn slechts enkele van de misdaden die nu worden gepleegd tegen de mensheid vermomd als vaccinaties:

MISDAAD #1) Geen bewuste toestemming. Geen van deze vrouwen in Kenia is de waarheid verteld dat zij werden geïnjecteerd met een sterilisatiemiddel ontworpen om onvruchtbaarheid te veroorzaken.

MISDAAD #2) Genocide op basis van ras. Het mikken op Keniaanse vrouwen met dit vaccin is een doelbewuste selectie vanwege hun ras. Volgens iedere redelijke norm zou dit een rasgemotiveerde haatmisdaad die resulteert in genocide worden genoemd.

MISDAAD #3) Het doelbewust doden van een menselijk wezen. De spontane abortussen veroorzaakt door de met HCG vervuilde vaccins monden uit in het beëindigen van een mensenleven in het lichaam van de moeder. Deze moorden vinden plaats zonder toestemming van de moeder, noch enige mogelijkheid voor het beschermen van het leven van het ongeboren kind.

MISDAAD #4) Schending van de beperkingen opgelegd door de Conventie van Genève op medische experimenten. Al deze Keniaanse vrouwen die zijn geïnjecteerd met dit vaccin worden gebruikt als proefkonijnen in een verkapt crimineel medisch experiment. Geen van deze vrouwen heeft zich vrijwillig aangemeld voor dit experiment, noch werden zij op de hoogte gesteld. Dit is een medische misdaad tegen mensen.

MISDAAD #5) Misdaden tegen vrouwen. Alleen vrouwen werden uitgekozen voor deze gerichte sterilisatiepoging, wat bewijst dat dit niet alleen een misdaad is op basis van ras maar ook op basis van geslacht tegen vrouwen.

Als je dit alles bij elkaar optelt dan kom je uit op gewapende vaccins die opzettelijk worden vervuild met een bekend sterilisatiemiddel ontwikkeld door de WHO, toegepast op een ras-gemotiveerde genocidale manier die zich op vrouwen richt om te worden gebruikt in een illegaal medisch experiment toegediend via inentingen met vaccins.

Indien toegediend via vaccins, zijn genocide en moord blijkbaar geen nieuws.

Ja, ondanks dit alles zijn de reguliere media geheel tevreden met deze activiteit. De Wereldgezondheidsorganisatie ondersteunt het. De Verenigde Naties organiseren het. Overheden helpen met de kosten. Vaccinaanpratende wetenschappers praten het goed. Mediabedrijven verbergen het en censureren het verhaal, in de hoop dat je geen Natural News, Life Site News, WorldTruth.Tv of Zaplog.nl leest om de waarheid te vinden.

Als farmaceuten in jouw buurt griepprikken en andere vaccins aanpraten dan vertellen zij jou niet dat zij deel uitmaken van een medische branch die diep verwikkeld is in genocide, rasgemotiveerde haatmisdaden en een medische oorlog tegen vrouwen. Zij vertellen jou niet dat de griepprikken nog steeds kwik bevatten in concentraties 100 keer hoger dan het kwik dat wordt aangetroffen in vis uit de oceaan. Zij vertellen jou eveneens niets over wat er in die vaccins zit om dezelfde reden waarom vrouwen in Kenia nooit werd verteld wat erin zit.

Vaccins zijn het perfecte wapen tegen vrouwen en kinderen

De waarheid is dat vaccins gemakkelijk worden ingezet als wapens tegen de mensheid onder het valse voorwendsel dat zij de mensheid redden. Welke betere manier om opzettelijke geboortebeperking met chemicaliën na te streven dan door mensen ervan te overtuigen dat ze worden geïnjecteerd “voor hun eigen bestwil?”

Dat is precies waarom Bill Gates zijn beroemde uitspraak deed:

De wereld telt nu 6,8 miljard mensen… op weg naar 9 miljard. Als we nu echt veel werk maken van nieuwe vaccins, gezondheidszorg, kraamzorg, dan zouden we dat misschien met 10 of 15 procent kunnen verlagen.

Waarom zou Bill Gates praten over vaccins die de menselijke bevolking REDUCEREN als vaccins niet stiekem onvruchtbaarheidsmiddelen bevatten? Onthoud dat Gates dezelfde man is die allerlei soorten van sterilisateitechnologieën financiert waaronder een die het scrotum van mannen kan opblazen met hoog-intensieve geluidsgolven om hen onvruchtbaar te maken.

Voornaamste middelen voor menselijke depopulatie

Gates maakt deel uit van een verdekte medische kliek die gelooft dat agressieve menselijke depopulatie dringend noodzakelijk is om de planeet te redden, Deze groep, die veel wetenschappers en virologen omvat, geloooft dat de effectiefste middelen voor menselijke depopulatie zijn:

1) Vaccins die ongemerkt zijn voorzien van sterilisatiestoffen.
2) Genetisch ontwikkelde virussen met een hoge mortaliteit, mogelijk ontwikkeld om specifieke rassen en genetische profielen te treffen.

Bijvoorbeeld, Dr. Charles Arntzen, hoofd van het Biodesign Instituut voor Infectueuse Ziekten and Vaccinologie grapte onlangs over het gebruiken van een kunstmatig virus om de menselijke bevolking uit te wieden, waarbij hij zei “Dat is het antwoord! Ga eropuit en gebruik genetische manipulatie om een beter virus te ontwikkelen. (gelach) Vijfentwintig procent van de bevolking wordt verondersteld besmet te raken.”

Zoals ik schreef op 22 oktober 2014 geloven veel virologen dat mensen miets meer zijn dan een “parasiet” die moet worden geconsumeerd door virussen die de “immuniteitsreactie” zijn van de planeet op menselijke overbevolking. Hier is een fragment uit het boek “The Hot Zone” van Richard Preston, waarin de manier waarop deze wetenschappers denken wordt opgesomd:

… de aarde organiseert een immuniteitsreactie tegen de menselijke soort. Het begint te reageren op de menselijke parasiet, de overvloedige besmetting met mensen, de dode plekken van beton overal op de planeet, de kankerachtige verrotting in Europa, Japan en de Verenigde Staten, vol met reproducerende primaten [d.w.z. mensen], de koloniën vergrotend en spreidend en dreigend de biosfeer te schokken met massale uitroeiingen.

Misschien “houdt” de biosfeer niet van het idee van vijf miljard mensen. Of men zou ook kunnen zeggen dat de extreme uitbreiding van de menselijke soort, die pas in de laatste honderd jaar of zo heeft plaatsgevonden, plotseling een zeer grote hoeveelheid vlees heeft geproduceerd, die zich overal in de biosfeer bevindt en die er mogelijk niet toe in staat is om zich te verdedgen tegen een levensvorm die het zou willen consumeren…

Het immuunsysteem van de aarde, om het zo te zeggen, heeft de aanwezigheid van de menselijke soort opgemerkt en begint zich ermee te bemoeien. De aarde probeert zichzelf te ontdoen van een infectie door de menselijke parasiet.

Wat hier buitengewoon aan is – zowel met vaccins als met virussen ontwikkeld als wapens – is hoe de invloedrijkste mensen in de wetenschappelijke gemeenschap ertoe zijn gekomen om de menselijkheid te zien als een vijand die moet worden vernietigd met medicinale en wetenschappelijke middelen. Verontrustend genoeg heeft de medische wetenschap de middelen om zijn genocidale aanvallen op de mensheid uit te voeren door middel van “toevallige” uitbraken van dodelijke virussen of “toevallige” besmetting van vaccins met steriliserende chemicaliën.

Het bewijs van doelbewuste steriliserende chemicaliën in vaccins in de Verenigde Staten roept de duidelijk vraag op: Was de recente uitbraak van Ebola in West-Afrika ook opzettelijk? En wat zouden wetenschappers, vaccin aanpraters, wereldgezondheidsautoriteiten en overheden nog meer in gedachten hebben voor menselijke depopulatie in de voor ons liggende jaren?

Goeie timing dit, Maurice de Hond in ons hok in de Week van de Nieuwe Willekeur. Komt er nou wel of geen mondkapjesplicht? Kan *iemand* Hugo de Jonge nog volgen? Had Rutte eerder naar Maurice moeten luisteren? Waarom zit ie niet in het RED Team?  Chips. Nootjes. Bier. Fooienpot: https://premium.reaguurder.nl/-/donate Steylloos katoen kopen? https://steylloos.tv/items/nieuwe-col…  Subscribe voor meer stijlloze video’s: https://bit.ly/KLIKHIERENABONNEER

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *