Dagboek 7e dag week 40

Even een mededeling over het verlies van ons lieve poesje Musty

7e dag week 40 is de zondag dat we terugkwamen van vakantie en we van de buren te horen kregen dat onze poes Musty was overreden en dood langs de weg lag. Dat is wel even schrikken, normaal komt de poes ons bij thuiskomst begroeten en is ze altijd weer blij dat we er zijn. Maar dit keer hebben we dit moeten missen, en dat is toch wel even slikken. Dus wat ons nu op de volgende dag staat te wachten is de poes Musty netjes begraven in de tuin.

We moeten er aan wennen dat ze ons niet meer voor de voeten loopt en ons om eten vraagt, aan de deur krabbelt om weer buiten gelaten te worden. Want het was wel echt een buitenpoes die kleine 13 jaar oude Musty. Jammer dat ze er niet meer is. Gelukkig hebben we jaren van haar mogen genieten. Nu nemen we geen poes meer terug, hadden we ons al eens voorgenomen. Hanny mijn vrouw heeft er nog het meeste last van en is er erg verdrietig van dat ze Musty niet meer ziet en kan knuffelen.

Musty 13 jaar

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *