Dagboek 2e dag week 37

Geen coronabesmettingen bij renners Tour, Prudhomme wel positief
Geen enkele wielrenner die meedoet aan de Tour de France heeft positief getest op het coronavirus. Dat betekent dat alle 165 renners die nog in koers zijn, dinsdagmiddag kunnen beginnen aan de tiende etappe. Koersdirecteur Christian Prudhomme testte volgens het Franse persbureau AFP wel positief. | ANP
Lees meer
Bekijk hier meer nieuwsoverzichten van de afgelopen tijd

Maanden later en nog steeds hebben overheden het over een pandemie Covid19

Hoewel veel mensen denken dat het bijna over is en het nog maar een klein gevaar is, ouderen moeten nog wat opletten daar is het nog wel een beetje gevaarlijk voor als je weinig weerstand hebt. Maar is dit zo niet met alle ziektes? Laat het leven weer voorop staan voor liefde en geluk.

Dus het gewone leven met een beetje inachtneming wat we de laatste paar maanden hebben geleerd, dan zal het allemaal goed komen. De jongere hoeven niet te boeten voor dit virus want het zal hen niet zwaar treffen, die hebben genoeg weerstand hiervoor. W.H.O. en R.I.V.M. angsthazen of dictators?

Waarom dan nog al die gekke zware maatregelen? De regeringen zijn of ook angsthazen of ze worden gestuurd en dient het voor een heel ander zaak? Dictatuur?

Het laatste daarvan begin ik overtuigt te raken er zijn nu zoveel voorbeelden van dat dit bijna duidelijk zo is te zien. Een grote regering voor Europa samen met de andere wereld landen. Om zo het geheel te kunnen sturen om de allerrijkste van de wereld in stand te houden. Het systeem dat ons regeert.

Wordt het nu tijd voor onszelf op te komen en niet meer akkoord te gaan met de levenswijze die we volgens de ander moeten leven, die zo goed weet zich hierdoor te verrijken. Stoppen hiermee is de enige goede actie die we moeten doen om weer liefde geluk en samenzijn te verkrijgen.

Hebben we wel genoeg lef dit door te zetten? Heb je nog niet voldoende lef ga dan eens luisteren naar mensen die dit al wel durven te doen, zoals Thierry Baudet, Willem Engel, Maurice de Hond, en nog vele anderen. Ik zeg niet dat ze allemaal gelijk hebben maar ze durven wel voor hun mening uit te komen. Het zijn zeker geen poedeltjes of meelopers zoals zo velen wel zijn. Neem afscheidt van je angsten en kom op voor jezelf en je naasten. Doe dit gewoon zonder brutaal of onbeschoft te worden. Je mag opkomen voor je eigen mening, respecteer iedereen die dit ook doet en je kunt je aansluiten in alle rust bij mensen die het zien zoals jij het ziet. Stem op deze mensen en het zal goed komen. Er zijn nog genoeg mensen die wel willen dat jij het ook goed hebt in je leven. Geloof dit en de weg is vrij voor jou.

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *