Dagboek 5e dag week 36

Hier vind ik de politiek wel een beetje flauw om zo de nadruk op 1,5 m en handjes geven wat in eerste instantie door de politiek is verboden. Houd je ook gewoon zo veel mogelijk aan de regels. Totdat deze regels weer zijn opgeheven is. dit heeft niets te maken met het oplossen van de gevaren die Corona – COVID-19 heeft.

Bestaat SARS-Cov-2 wel? Waar is het bewijs dan? Die vragen stelt programmamaker Flavio Pasquino aan onderzoeksjournalist Patrick Savalle die al ruim 15 jaar met virus dossiers werkt. Na jaren lang onderzoek te hebben gedaan naar het humaan immunodeficiëntievirus (HIV) als de veroorzaker van AIDS heeft hij zich nu ook geworpen op deze vraag; zijn er sluitende wetenschappelijke bewijzen (volgens de gouden standaard) dat SARS-Cov-2 bestaat? En zo ja, is het daarmee de veroorzaker van het klinische beeld dat bij Covid 19 hoort? De laatste vraag kan allen beantwoord worden als de gouden standaard ” Koch en/of Rivers Postulaten” is doorlopen maar ook dat is niet gedaan bij SARS-COV-2. Savalle komt nergens in de literatuur onderzoeken tegen die valide isolatie van het SARS-Cov-2 aantonen, noch een valide bewijs dat bewijst dat SARS-Cov-2 de veroorzaker is van de Covid 19. In de video wordt een Youtube video van Samuel Eckert gebruikt als handvat voor de tijdlijn die bij de ontwikkeling van de PCR test heeft plaatsgevonden. De Youtube video van Samuel Eckert https://www.youtube.com/watch?v=S_Ofv… Bij de ontwikkeling van deze PCR test was oa. viroloog Marion Koopmans betrokken. Onder leiding van Dr. Christiaan Drosten werd in allerijl een PCR test ontwikkelt (21 jan. al klaar) op basis van Sars RNA uit databanken maar werd niet het geïsoleerde virus uit patiënt zero gebruikt. Een lab reconstructie dus die uiterst dubieus is, stelt Patrick Savalle. Het virus is uiteindelijk nooit volgens de gold standard geïsoleerd en daarmee komt wellicht alles op losse schroeven te staan, vervolgt Savalle. Savalle refereerde ook naar een “slordige” paper van viroloog Marion Koopmans waarin volgens hem veel belangrijke bronnen niet zijn vermeldt. Dit is de link naar de paper; https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32570… Via deze link kun je nog een persoonlijke reflectie lezen van Patrick Savalle op deze video: https://hersengarage.nl/article/besta… Dit is de link naar de publicatie van Ron Foucher uit 2003 die “zou” aantonen dat SARS-Cov-1 is geïsoleerd volgens de gouden standaard en dat Koch Postulaten is gelukt. Echt beiden bleken niet te kloppen, stelt Savalle. Lees het zelf maar: https://www.nature.com/articles/423240a OPROEP: In de video wordt een oproep gedaan aan wetenschapper om mee te denken over de antwoorden op de vragen die gesteld worden. Je kunt je dan melden bij flavio@weltschmerz.nl. Link naar onze website: https://www.cafeweltschmerz.nl/bestaa…

NOS156K abonneesABONNERENHet hof doet uitspraak in het ‘minder Marokkanen’-proces van Geert Wilders. Een zaak die al zes jaar duurt. Een ingewikkelde zaak ook, die gaat over principiële kwesties, over de grenzen van de vrijheid van meningsuiting. Lees hier meer: https://nos.nl/artikel/2346673-na-zes…#minder#Wilders#nieuws Meer video’s? Abonneer je op ons kanaal! https://www.youtube.com/nos

Zo werken ze Nederland, om deze uitspraak te krijgen duurde dit 6 jaar, is dit niet schandalig? Kwam het ze niet uit, bestaat er nog wel recht?

Zo gaat de overheid met de belastingen om.

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *