Dagboek 1e dag week 36

Vandaag weer een dag wat zal deze weer brengen, de corona hoe erg is deze? Zijn we het al zat deze poppenkast? Of gaan we met ze allen gewoon door met deze komedie. In het Noorden van Nederland weten ze niet eens waar wij over praten en toch hebben ze daar dezelfde regels als in het westen. Wat gebeurt er eigenlijk met je als je bang bent of bang bent gemaakt. Heeft dat invloed op je gestel, je genezing of je levensomstandigheid?

Omdat ik het ook niet weet probeer ik er achter te komen door gewoon te luisteren wat de mensen te zeggen hebben en hoe ze het beleven. Misschien komt hier wat meer duidelijkheid naar voren. Er moet toch een reden zijn dat er zoveel protest is. Is dit een ommekeer in de wereld waar de elite de allerrijkste van de wereld geen rekening mee hebben gehouden? Internet dat is opgezet om de wereld de mens te kunnen sturen en beïnvloeden? Wordt dit”, het systeem” nu gewoon zijn/hun eigen ondergang?

Ik zet hier wat filmpjes op een rij om te zien, te luisteren wat mensen allemaal te zeggen hebben. Wat is er met de mensheid aan de hand en waar komt al die emotie vandaan?
John van Rest

——————————————————————————————————————————————————————–

De getallen liegen niet, dus sleep ik Van Dissel voor het

tuchtcollege’, stelt Koert van Rijn

De getallen liegen niet, dus sleep ik Van Dissel voor het tuchtcollege’, stelt Koert van Rijn tegen Ramon Bril. Koert van Rijn is verzekeringsarts bij het UWV. Daarnaast is hij wiskundefanaat. Tijdens de coronacrises begon ook hij zijn zoektocht naar de waarheid. De reactie van de overheid was zo duidelijk ongebonden aan de werkelijkheid zoals die beschreven werd in de getallen, dat Koert als arts op zoek ging naar de waarheid. Hij nam contact op met het RIVM, die niet reageerde. Het onheil groeide, en uiteindelijk besloot hij om Van Dissel te dagvaarden. Het is niet gebruikelijk en eervol als arts om dat te doen, maar, het is wel zijn morele verplichting wanneer er zoveel op het spel staat. Berekening van de verloren levensjaren door Gupta

Wat is er in de wereld aan de hand en wie stuurt dit aan? Hoor Robert Kennedy Junior maar eens totaal overstuur, Waarom?
Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *