Dagboek 7e dag week 35

Vandaag is het zondag, er is weer een dienst nog steeds op Internet betreffende nog steeds de Corona problemen”,Open kerk Lommel”, online. Om ons er aan te herinneren dat we God niet moeten vergeten! Vergeten we hem wel, dan krijg je toestanden zoals die nu aan de hand zijn! Dus let op.

Er waren zeer veel demonstranten in Duitsland zelfs de breor van kennedy was daar met een speech.

Grapperhaus heeft een enorme miskleun gemaakt en hij zou moeten aftreden nu hij zelf zeer nalatend is geweest op zijn trouwfeest.

Artsen groep in Duitsland zegt, de PCR test moet van tafel deze is niet goed.

Bekende artsen zijn nu ook van Facebook afgehaald net zo als Willem Engel.

“Jij wilt toch niet dat wij ongehoord blijven?” Wij gaan voor 75.000 betalende leden in 2020. Breng ON! op TV! Word lid voor 5,72 euro via: https://www.ongehoordnederland.nl/wor… DEN HAAG MAAKT HET ONS NIET MAKKELIJK. Zo is vlak voor het einde van 2019 besloten om de deadline voor nieuwe omroepen uit te stellen met één jaar. Wettelijk hebben we per 31 december as. 50.000 betalende leden in 2020 nodig. Want alleen in 2020 betalende ON-leden tellen mee op 31 december. Maakt ons niet uit. We leggen zelf de lat nu gewoon nóg hoger: op 75.000. Het is duidelijk tijd voor een tegengeluid! Laten we samen de Nederlandse cultuur en onze vrijheden beschermen. Hoe? Door Ongehoord Nederland een publieke omroep te maken, zodat jouw stem in elke huiskamer wordt gehoord.

Het is ook niet goed voor het verspreiden van het Coronavirus? Zegt Rutte, dus hij wil het dus juist verspreiden het virus, als je goed naar hem luistert. Of was het gewoon een verspreking?

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *