Dagboek 6e dag week 35

Behalve de grappemaker

Mooi gesproken! ???? Sorry

Ik zeg gewoon,”LUL”

Hij, Rutte gelooft het zelf! In opdracht van zijn meerdere. (EU) Er zijn ook plekken waar het mis gaat, zegt hij. Ja dat is dus bij hemzelf waar het misgaat!

John van Rest

Grapperhaus vindt ons Aso’s als we ons niet aan de regels houden?

Koning en Koningin hebben er ook maling aan, gelooft u het nog?

John van Rest

Portret van Rypke Zeilmaker. Wie niet in GOD gelooft gaat in alles geloven… We worden gemanipuleerd met doom-scenario’s die allen de gehele wereld naar een Total Reset wil duwen. ANGST is het wapen waarmee wij worden gemanipuleerd… Het vertrouwen in een God en een ethische essentie aan welke wij ons verbinden is het sterkste medicijn tegen de angst strategieën van de macht. Rypke speelt piano.

Ontwikkelt in een tijdsperiode van ongeveer 5 maanden.

Na het denken, lezen en luisteren, kom ik helaas tot een bepaalde nooit verwachtte conclusie in het volgende, wat ik hier beneden schrijf.
Samenvatting van mijn bevindingen. Op 29-08-2020 John van Rest

Na grondig onderzoek gedaan te hebben. Via meningen en vaststellingen van kundige en deskundigen mensen. Die met wetenschappen en bewijzen ons het volgende proberen duidelijk te maken. Mijn mening NU is, dat ons maar wat wijs wordt gemaakt. Zodat we erg bang worden en gaan luisteren naar de macht achter de macht. (Het Systeem) Deze macht is niet een specifieke groep mensen, maar het is het systeem die dit zo laat gebeuren via de allerrijkste op aarde. Dit zouden wij, u en ik ook hebben kunnen zijn, dus zeg nooit”, dit zou ik niet doen” want het is het systeem dat hier de macht heeft waar we allen inzitten. Dat moeten we zien te stoppen!

Het virus zelf is niet gevaarlijker dan de ons al eens overkomen griep met al die andere zeer verschillende virussen. Het is natuurlijk opletten geblazen, zeker voor de ouderen onder ons. De afgelopen griep epidemieën waren ook niet allemaal ongevaarlijk. Dus nogmaals wel oppassen om niet besmet te raken, dus neem jezelf in acht denk aan je naasten.

Het verbaasde mijzelf erg dat ik tot de ontdekking kwam dat het om heel wat groters gaat dat ons zal gaan treffen als we niet opletten.

De macht achter de macht neemt nu het virus, de Corona Covid 19 als handvat om ons in het gareel te krijgen. Dit komt het systeem mooi uit! Daarmee kunnen ze ons zo sturen zoals ze willen en ons onder de duim houden voor het eigen belang!

De rijken rijker en de armen armer.
Houdt ze”, de gewone mens” vooral dom, dit is al eeuwenlang daar de waarheid.
Dit zal altijd zo zijn, als we niet willen inzien. Dat we er niet meer aan mee moeten blijven doen! (Economie)

Deze zogenaamde welvaart van de wereld.

De wereld met al zijn geld het NEPGELD, de beloftes voor een betere economie de door de EU, belofte ons gegeven. (EU Natie) Toekomst.
Nu is de tijd gekomen om op te staan en terug te gaan naar, eenvoud, geluk en liefde voor elkaar.

Geloof in God, zo niet dan gaat u in alles geloven.

Val op GOD terug in goede en moeilijke tijden, gebruik daarbij zijn wijsheid geschreven in de bijbel”, het nieuwe testament“, leef met liefde en gevoel voor je naasten en geluk zal wederkeren. Het echte leven zal je welgevallig zijn.

The old man clubs van miljardairs sterven dan vanzelf uit. Het papier zal vergaan. Ook onze zogenaamde schulden verdwijnen dan.

Of dacht u dat Bill Gates zo ongelofelijk rijk is geworden door alleen goed te doen en eerlijk te zijn? Bij mijn weten heeft hij alles gestolen. Bedenk ook maar eens hoe hij ons met zijn monopolie, “Windows” overal in de hele wereld heeft gedwongen met hem te moeten dealen.

Een groot monopoliespel!

Alles moeten kopen bij hem om zichzelf te verrijken samen met zijn clubgenoten in de wereld. Was dit uit liefde voor ons?
Doet hij nu bij de WHO ook weer alles uit liefde voor ons? Denk toch eens na? Dood en verderf door vaccins in Afrika.

Medicijnen met patenten uitrusten is misdadig. Dat wij 1000 x de prijs moeten betalen voor medicijnen is voor de business uit eigen belang. Het gaat niet om onze gezondheid, houdt de mens net aan gezond en verkoop zijn leven lang een medicijn om te kunnen overleven, ontzeg hem de natuurlijke vitaminen die we nodig hebben elk mens is dan inkomen voor het systeem. Zo werkt dit.

Windows softwareprogramma’s die gesloten zijn, zonder van inspraak te kunnen spreken is er alleen maar voor eigen verrijking. Het heeft allemaal te maken met ons zeker om ons afhankelijk te maken van Windows. Om de mens zo te kunnen manipuleren zoals het systeem dit wil! Telefoon, GSM de corona App, plastic geld. Zelfs deze conclusie schrijf ik onder Windows op. Bedenk. Hoe diep zitten we al in het systeem? Ik kan nog alleen maar zeggen.

Stop hieraan mee te doen! Hoe dat weet ik ook niet?

Besef in ieder geval, hier niet meer aan te willen meedoen. Ik besef ook dat we er al diep inzitten, maar we kunnen wel op de rem gaan staan om dit voor nu en voor de toekomst van onze kinderen te kunnen stoppen.

Geef de macht achter de macht niet langer de gelegenheid.

Om ons zo schuldig te maken aan het systeem. Stop met het lenen van dit systeem met het nepgeld, want het is geld zonder tegenwaarde van echt goud of andere echte waarde dat ze aan ons willen uitlenen. het is er alleen voor eigenbelang van het systeem. Het is niet echt en wij worden daar een steeds grotere schuldenaar van. Bij de macht achter de macht van het systeem.

Daarom kan het systeem doen met ons wat het wil. Behoed jezelf voor een 3e wereldoorlog, die erom gaat om het systeem te verrijken en ons te doden of te laten kruipen.

Geschreven door: John van Rest

DENK NA EN STOP HIERAAN MEE TE DOEN!

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *