Dagboek 4e dag week 35

Dokters en verpleegkundigen kanten zich tegen coronamaatregelen: “Laat gezond verstand terugkeren”

Gisteren om 22:19doorWerner Rommers

Dokters en verpleegkundigen kanten zich tegen coronamaatregelen: “Laat gezond verstand terugkeren”
  • Zo’n honderd dokters en verpleegkundigen vragen in een open brief dat de vele corona-maatregelen – “waarvan de logica soms ontbreekt” – fors worden bijgestuurd. “We weten veel meer over het virus, waardoor de sterftekans is gedaald”, zegt professor gezondheidseconomie Lieven Annemans (UGent). Hij vreest dat mensen “op de duur foert gaan zeggen” tegen de strenge regels, wat nog veel gevaarlijker is.

Als we zo doorgaan, wat staat ons dan te wachten?

Daar sprak ik al over en wat hoor ik er zijn er meer die dit zeggen.

Iran is de volgende waartegen gestreden moet worden, hoe is het mogelijk een van de eerste landen waar de beschaving al was ver voordat wij beschaaft waren. Iran die we altijd hebben tegengewerkt is nu het volgende slachtoffer, maar daar kan de wereld zich wel eens erg in vergissen? Worden we zelf nu het slachtoffer? Let op laat u niet meeslepen en ga daar tegenin met liefde en vrede.

John van Rest


Gebouw 7 aanwijzingen van ontploffing opgesomd: http://911physics.atspace.com/Pages/W..

Overheid onderzoekt te strenge bezoekregels in rusthuizen

Het Agentschap Zorg en Gezondheid gaat onderzoeken waarom verschillende woonzorgcentra nog altijd geen bezoek toestaan. “Een verbod is enkel toegelaten bij een acute uitbraak”, luidt de richtlijn.

  Photo News

Ook in Duitsland zijn er demonstraties om de vrijheid terug te krijgen wordt door artsen en verplegend personeel ondersteund.

Buiten besmetting door wel 500 berichten en onderzoeken bevestigd blijft”, nul mensen besmet in de buitenlucht”.

Men zou het te midden van al het coronageweld haast vergeten, maar financieel journalist Arno Wellens waarschuwt al jaren (al dan niet tezamen met Sven) dat de financiële sector niets heeft geleerd van zijn fouten en onverstoord afstevent op een nieuwe crisis. In deze uitzending is hij te gast om de situatie en perspectieven nogmaals uit de doeken te doen, ook in het licht van de huidige situatie waarin dingen in een stroomversnelling zijn gebracht. Wat doen Mark Rutte en Wopke Hoekstra werkelijk in Brussel en welke leugens daarover verkopen zij in eigen land? Wat is het nut van steun aan de banken wanneer de reële economie aan gruzelementen ligt en wie is daarbij gebaat? Arno is mede-initiatiefnemer van barstmaar.eu en heeft nog een heleboel handtekeningen nodig om, bij misschien wel de laatste gelegenheid daartoe, een heldere boodschap af te leveren in Den Haag: laat de banken maar barsten. Links/bronnen: https://www.barstmaar.eu/ – laat de banken barsten Elon Musk’s Economic Truth Bomb to Joe Rogan: https://www.intellectualtakeout.org/e… Joe Rogan Experience #1470 – Elon Musk: https://youtu.be/RcYjXbSJBN8 Wormrot – Fallen into Disuse (Official Video): https://youtu.be/o4ze1ven9jw Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen op https://eenoorlogreedsverloren.nl/ste… Naast YouTube zijn wij uiteraard op meer kanalen te vinden. Voor een overzicht van onze eerdere publicaties en waar deze te vinden zijn, kijk op https://eenoorlogreedsverloren.nl

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *