Dagboek 3e dag week 35

Waarom er plots 121 coronadoden minder zijn in België en wat de nieuwe cijfers ons leren over overlijdens in woon-zorgcentra

Vandaag om 11:27doorTommy Huyghebaert

Waarom er plots 121 coronadoden minder zijn in België en wat de nieuwe cijfers ons leren over overlijdens in woon-zorgcentra
FOTO: AFP
  • Sciensano schrapt 121 doden corona-overlijdens uit de Belgische coronastatistieken. Ook over het geslacht en de leeftijd van de slachtoffers is meer bekend. “We gaan per leeftijd en geslacht nog preciezer het risico op overlijden kunnen bepalen.”

Terwijl iedereen verwachtte dat we een dezer dagen de kaap van 10.000 overlijdens zouden overschrijden – de teller stond dinsdagavond op 9.996 overlijdens – meldt Sciensano woensdag plots 121 overlijdens minder.

  • Cathy Berx kondigt einde nachtklok aan Gouverneur Cathy Berx zal geen nieuwe verordening uitschrijven voor de provincie Antwerpen. Vanaf middernacht gelden alleen nog de federale maatregelen. Berx riep wel op om altijd een mondmasker mee te nemen buitenshuis Dat kondigde ze vanmiddag aan op een persconferentie.
  • 14 minuten geleden Wereld Economisch Forum van Davos 2021 uitgesteld naar volgende zomer Het Wereld Economisch Forum van Davos 2021 dat gepland was voor eind januari, wordt verplaatst naar begin volgende zomer. Dat meldt de organisatie woensdag. De beslissing werd volgens de organisatie “niet makkelijk genomen”, omdat de wereldleiders dringend zouden moeten samenzitten over een gezamenlijk herstelplan voor de periode na corona. “Maar het advies van de experts is dat dit niet veilig kan gebeuren in januari”, klinkt het.In de week van 25 januari zullen digitaal “Davos Dialogues” plaatsvinden, waarbij belangrijke wereldleiders hun visies zullen delen.
  • 40 minuten geleden Antwerpse gouverneur geeft persconferentie De Antwerpse provinciegouverneur Cathy Berx geeft momenteel een persconferentie over het coronavirus en de maatregelen in de provincie Antwerpen.

============================================================================================================

Data fraude zegt een analiste die al 15 jaar werkt met het PCR-testsysteem er is geen 2e corona golf ik vraag alle analisten hierover uw mening te geven aan het RIVM. Het is data zwendel.

Aan tafel in dit eerste artsenpanel zitten huisarts Bettina van Steenis en arts ouderenzorg Elke de Klerk. Van Steenis schreef alle mogelijk instanties aan over het komende vaccin. Wat zit erin, hoe werkt het, en wat zijn de verzamelde data van de (vermeende) wetenschappelijke studies en testen met dit vaccin? Legitieme vragen voor, wat blijkt, een op voorhand omstreden vaccin. Ze stuurde brieven met haar vragen naar o.a. het College ter beoordeling van Geneesmiddelen (CBG), Beroepsvereniging NHG en het RIVM, maar niemand kon of wilde haar tot nu toe vertellen over de werking van het vaccin en de ingrediënten. Ook de medische tijdschriften in Nederland geven tot nu toe niet thuis om haar vragen te publiceren. En Hugo de Jonge riep gemakshalve het hele vaccin maar even tot staatsgeheim uit. Waarom zulke groteske trucs voor iets wat volledig transparant zou moeten zijn, nl: een vaccin dat als type (een RNA-vaccin) nog nooit toegepast is, tenzij met hele grote kwalijke gevolgen, zoals Elke de Klerk vertelt.

Monsanto

Kijk wie Bill Gates de afgelopen jaren allemaal heeft betaald in Nederland: Maar liefst 149 (!) instellingen, waaronder de journalistiek, media, universiteiten en ziekenhuizen, hebben in Nederland een ‘donatie’ ontvangen om de duistere vaccine agenda van Bill Gates door te voeren.

Is het zo dat op elk formulier toestand van cliënt COVID-19 staan.

En dan wat zijn dan de gevolgen van al het boven genoemde? Komt er een 3e wereld oorlog of reageren we het op de veroordeelde landen af die te rijk en te veel in de bodem hebben zitten?

Sneller last van een kort lontje tijdens deze quarantaineweken? Of een onrustig gevoel omdat het misschien nog heel lang gaat duren voor je weer met je vrienden op pad kunt? Dat is niet zo gek. Thuiszitten veroorzaakt stress. Hoogleraar klinische neuropsychologie Erik Scherder (Vrije Universiteit Amsterdam) legt vanuit zijn eigen huiskamer uit hoe dat komt. En gelukkig heeft hij ook wat tips om die stress een beetje te verminderen. Meerdere docenten geven nu vanuit hun huiskamer college. Ben je benieuwd of ben je zelf universitair docent en wil je een college insturen? Ga dan naar ons nieuwe kanaal Quarantaine Colleges: https://www.youtube.com/channel/UC2SK… Referenties: Jiménez-Pavón, D., Carbonell-Baeza, A., & Lavie, C. J. (2020). Physical exercise as therapy to fight against the mental and physical consequences of COVID-19 quarantine: Special focus in older people. Progress in Cardiovascular Diseases. https://www.sciencedirect.com/science… Alack, K., Pilat, C., & Krüger, K. (2019). Current Knowledge and New Challenges in Exercise Immunology. immunology, 70, 250-260. https://www.germanjournalsportsmedici…

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *