Dagboek 1e dag week35

Nog gemiddeld 493 coronabesmettingen per dag

Vandaag om 05:32 | Bron: BELGA – Print – Corrigeer

Nog gemiddeld 493 coronabesmettingen per dag
FOTO: PHOTO NEWS

Het gemiddelde aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus in België is voor de achtste dag op rij gedaald. In de week van 14 tot en met 20 augustus werden gemiddeld 493,3 besmettingen per dag geregistreerd. Dat is een daling met 15 procent in vergelijking met een week eerder.

In totaal zijn in België al 81.936 bevestigde besmettingen met het coronavirus. Dat blijkt maandag uit de gegevens van Sciensano.

Het aantal bijkomende overlijdens stabiliseert. Er stierven gemiddeld 8,6 mensen per dag aan Covid-19. Het totale dodental in ons land staat intussen al op 9.992.

Tot slot werden gemiddeld 28 mensen per dag in het ziekenhuis opgenomen. In vergelijking met vorige week is dat een daling met 15 procent.

Door allerlei omstandigheden en bekendmakingen over de Coronacrisis en de COVID-19 virus, kom ik helaas ook weer op het complot 9/11 terecht wat raadselachtig is gelopen, en nu misschien toch wel is georganiseerd door de grootmacht. Om schuld te kweken en oorlog te kunnen beginnen. Is nu Iran aan de beurt om te worden plat gebombardeerd zoals al die andere staten? En moeten we als Nederland met de NATO/Europa dan ook hieraan meedoen met gevaar voor onze eigen jongens bij Defensie?
Door de situatie momenteel in de wereld, ga ik echt geloven dat ook 9/11 is voorbereid zoals Covid, door de macht achter de politieke macht van de regeringen.

Het geeft in ieder geval te denken. we moeten bang zijn/of worden?

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *