Dagboek 5e dag week 34

Eerst weten wat er in de vaccins zit en hoe het getest is en wat de farmaceut daarmee wil bereiken. Er is echt geen killer virus COVID-19 zegt deze arts. Ik neem nu mijn verantwoordelijkheid door de mens te behoeden voor ongezondheid zoals vaccins te nemen die niet goed zijn getest.

Hoogleraren: Wat rechter deed kan niet, ze behóórt mondkapjes te toetsen aan de wet

Tandenknarsend hoorden diverse experts de kort geding-rechter gisteren zeggen dat de mondkapjesplicht de persoonlijke levenssfeer wél schendt, maar dat mondkapjes niet onrechtmatig zijn. Hoe kan dat? ,,De rechter durft het gewoon niet aan want dan staat het land op z’n achterste benen.”

Wat een aanfluiting voor het kabinet, Rutte ga jullie schamen? Maar dit is nog niet alles!

Slim praten dat kan hij wel maar tasten in eigen buidel heeft hij nog nooit van gehoord, het is zoals Wilders zei, Premier Rutte heeft € 190.000 per jaar en dan is het makkelijk praten. De zorg heeft € 1.200 tot € 1.350 per maand bruto!!! Dat is per jaar nog geen € 16.000 euro bruto, ga je schamen Rutte!
Hoe brutaal kun je zijn?

Edy Korthals Altes is een Nederlandse oud-diplomaat met een indrukwekkende staat van dienst. Nu 96 jaar.

Na een lange loopbaan waarin hij meerdere ambassadeursposten heeft bezet trad hij midden jaren ’80 terug omdat hij zich niet meer kon verenigen met het internationale vredes- en veiligheidsbeleid; sindsdien is hij een uitgesproken tegenstander van de kernwapenwedloop, waarover hij meerdere boeken heeft geschreven: o.a. ‘Van havik tot vredesduif – diplomaat tijdens de Koude Oorlog’ en ’Sprokkelhout – een zoektocht naar zin en geloof’. In gesprek met Sven legt hij uit waarom het meer dan ooit noodzakelijk is dit onderwerp weer te agenderen. De militaire uitgaven wereldwijd doen alle anderen verbleken en het aantal kernwapens neemt, na eerdere afname, al enige tijd wederom toe. De dreiging die daarmee bestaat voor de planeet en de mensen die haar bevolken is van ongekende grootte. Met een vuur dat ondanks zijn leeftijd van 96 jaar nog altijd niet is gedoofd betoogt hij dat de prioriteiten van de internationale gemeenschap volledig zoek zijn en dat het van levensbelang is dat de menselijkheid wordt hervonden om de wezenlijke dreigingen van vandaag het hoofd te kunnen bieden.

Wakker worden!

Opnieuw wapenwedloop en dreiging van een Wereldoorlog beheersing wapens atoomwapens 15000 was een veilig aantal om vrede te houden. Maar nu is er weer een vermeerdering van kernwapens die sterk verbeterd is zoals de waterstofbom die 1000 x sterker is als de bom op Hiroshima.

Die nu door de mens en computer wordt beheerst.

Wel gevaarlijk is want mens en PC kunnen falen! Hoe kunnen we de vernietiging van de wereld tegengaan? In Rusland is er een berg waar ongelofelijk veel afval, kernwapens en andere stoffen liggen die de hele aarde zou kunnen vernietigen. De geschatte aantallen andere bergen zoals die in Rusland zijn er zeker 12. Hoe gevaarlijk is dit en waarom doet de mens zichzelf dit aan.

Boek: Tribunaal voor de vrede

Boek: Lord of the world

Prioriteit is totaal zoek wereldwijd.

Zorg voor jezelf de ander en het geheel.

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *