Dagboek 3e dag week34

Rutte: als we niet oppassen zijn we zo terug bij af

DEN HAAG (ANP) – Het coronavirus verspreidt zich nog altijd “gestaag” in Nederland, en dat kan grote gevolgen hebben. Daarvoor waarschuwt minister-president Mark Rutte. “Als we niet oppassen zijn we binnen afzienbare tijd terug bij af. Terug bij een overbelaste zorg, terug bij het land op slot, terug waar we niet willen zijn.” Rutte benadrukt dat sinds de vorige persconferentie van twee weken geleden het aantal besmettingen opnieuw is gestegen, evenals het aantal ziekenhuisopnames. Rutte wijst op het zogenoemde reproductiegetal, dat al “weken boven de 1 zit”, wat aangeeft dat het virus zich verspreidt. De premier riep mensen nogmaals op de geldende regels in acht te nemen en bijvoorbeeld ook thuis te blijven als je in contact bent geweest met iemand die besmet is met corona. Minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) benadrukt dat het kabinet nog steeds onderzoekt of deze quarantaine kan worden verplicht. Een Kamermeerderheid keerde zich in een debat vorige week nog tegen dit idee. Van alle maatregelen die sinds maart zijn genomen, is het massale thuiswerken “een van de meest effectieve”, zei Rutte. Hij erkende dat 1 september her en der wordt genoemd als datum waarop dit devies mogelijk versoepeld, maar daar is voorlopig geen sprake van. “Laat ik duidelijk zijn: de cijfers geven daarvoor geen aanleiding. Werk zoveel mogelijk thuis, ook na 1 september.”De boodschap komt hierop neer: van maart tot juli hebben we laten zien dat we corona eronder kunnen krijgen. Nu moeten we laten zien dat we het onder controle kunnen houden.”

RNA daar weet de GGD niet van en hier zou je kunnen zien of het nog actief is.

Net zo als bij de antilichamen PCR testen is al een heel oud testsysteem CT waarden?

2% vals positief

Vals positieven vals negatieven er wordt te breed gemeten.

Gewoon: de testen kloppen niet

Oud Marechaussee en politieagent Abe Dijkstra en oud Marinier Frank Buhling geven antwoord op vragen over de staat van ons land, de Corona crisis en hun onvrede over de politiek, de pers en de geweldsinstructie van de politie tegen de eigen bevolking. ________________________________________________________________ Tilasmi Frigge van De Ommekeer, het Volkstribunaal op basis van de Mensenrechten en st. Lokaal Geld. www.lokaal-geld.nl www.volkstribunaal.net 15 Augustus 2020 © De Ommekeer © ShanTVision Oproep tot Burgerlijke Ongehoorzaamheid Voor stickers neem contact op via contactformulier op de website www.ommekeer-nederland.nl/contact Ook als je mij wil steunen, laat het me weten via een email… www.ommekeer-nederland.nl/contact ________________________________________________________________

https://www.ongehoordnederland.nl/wor… WORD LID! Als u lid wordt helpt u ON het bestel in. Tijd voor een echt onafhankelijk geluid vanuit Hilversum.

Bio diversiteit

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *