Dagboek 7e dag week 28

Vandaag natuurlijk Open kerk Lommel even luisteren

Het normale leven is weer een beetje gestart het lijkt erop dat bij de mensen de angst al een beetje is gezakt. We doen netjes wat de wet, de regering voorschrijft, maar ik vraag me af waarom leggen ze ons dit op. hebben ze zelf geen mening en zijn ze niet op onderzoek gegaan. Luisteren ze dan alleen naar de zogenaamde deskundigen, die er naar mijn mening helemaal naast zitten. Het was en is gewoon geen pandemie, Ja in de oude opstelling van het woord, maar als je de definitie van het woord veranderd kan het woord wel worden gebruikt. Al zijn er maar 50 mensen ooit besmet dan heet het gewoon pandemie, zo lust ik er nog wel een paar.

Laat u niet gek maken maar ga op een nette manier om met protesteren.

1.000.000 = 1 miljoen mensen komt er bij het komende jaar en dat moet allemaal in de regio

Weg met de boeren kunnen er huizen komen voor die 1 miljoen!

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *