Dagboek 4e dag week 28

Wat er werkelijk aan de hand is is moeilijk in te schatten er zijn online nogal wat verschillende meningen over de Coronacrisis. Zeer goed opletten of het nieuws wel echt is. Het is goed zelf goed na te denken over de ideeën die worden uitgedragen. Niet zomaar aannemen wat ze op het nieuws vertellen dat is nogal gecensureerd, helaas is dit steeds meer gewoon aan het worden.

Veel uitgevoerde wetten en handelingen daar heeft de gewone burger helaas geen inspraak meer in. Het begint meer en meer op een dictatuur te lijken in Nederland en België. Helaas hebben ze in de 1e en 2e kamer samen met het bestuur, de regering, de Kamerleden, het idee dat ze zichzelf regeren? Niet zoveel te maken met de burgers (het gepeupel) 100 jaar terug in de tijd?

De burgers moeten het maar slikken, zie maar de aangepaste Coronawet hebben we daar inspraak op gehad?

Voor wie regeren de heren eigenlijk, zijn ze ons vergeten?

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *