Dagboek 2e dag week 28

Vandaag een dag om over na te denken dinsdag is dit zomaar weer een dag of zijn we zo gewend geraakt aan de situatie dat we het niet meer in de gaten hebben dat we op allerlei manieren worden gestuurd om te doen wat de overheid bedenkt. Is dit de manier hoe we moeten leven hebben we in de gaten dat het leven met de emotie en liefde op afstand ons danig beïnvloed en ons een richting uit duwen waarvan we niet weten welke kant het opgaat.

Er beginnen toch al veel mensen tegengas te geven, we moeten opletten en goed nadenken of we met dit gedrag niet verder in de problemen komen

Vandaar even wat mooie muziek om tot jezelf te komen YouTube heeft ook mooie kanten. Muziek die anders nooit tot je zou komen komt nu tevoorschijn.

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *