Dagboek 5e dag week 27

Vroeg in de morgen bedacht ik waarom zijn we een klik maatschappij aan het worden. Ik moet toegeven dat dit door de media wordt gepromoot het is van belang dat we met z’n allen opletten dat iedereen zich volgens de wet en de regels die worden opgesteld door de regeringen houden. En als iemand zich gedraagt wat niet volgens de regels is of lijkt op het eerste gezicht dan gaan we dit klikken aan de overheid.

Dit is bij nader inzicht slechtezaak. Ten eerste is iets niet altijd zoals het lijkt. Zonder verder je goed te laten informeren moeten we ons niet gaan bemoeien met zaken die door ons burgers niet is af te dwingen. Als we verder kijken dan de kleine ongehoorzaamheid. Het is als voorbeeld gewoon in andere landen al te zien wat onze houding teweeg zou kunnen brengen als we ons bezig houden met onze eigen burgers te verraden en aan te klagen, zonder grondig onderzoek. Als de overheid wetten gaat stellen die niet goed zijn voor de vrijheid van de mens, dan hebben ze groot voordeel bij het aangeleerde gedrag van mensen. En wat gaat er dan gebeuren?

Dan krijgen ze bijstand door gedresseerde poppetjesEn de gevolgen

Hebben ze dan toch een beetje gelijk wat ze zeggen bij FVD

John van Rest

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *