Dagboek 4e dag week 27

Vandaag weer normaal aan het werk zoals het altijd ging kan de deur uit wanneer ik wil en reizen door Europa bijna overal. aan het einde van de vakanties gaan we Joep, Martin en ik nog even naar Polen bij de Fabriek even op bezoek.


Verder zijn wij er tot nu toe goed doorheen gekomen door deze aanval van Corona. En achteraf valt de crisis hieruit ontstaan voor ons ACT en Rebotech ook wel mee.

© Aangeboden door Belga

WASHINGTON D.C. Mocht hij in een situatie terechtkomen waarbij hij geen afstand kan houden van mensen, zou hij een mondmasker dragen. Dat heeft de Amerikaanse president Donald Trump gezegd in een interview met Fox Business.

De president (foto) liet zich nog niet in het openbaar zien met een mondmasker, maar hij verzekerde dat hij er “geen probleem” mee heeft om er eentje te dragen en het zelfs al heeft gedaan. “Ik hield er wel van hoe ik eruitzag”, zei hij. “Het was een donker, zwart masker.” Een verplichting vindt Trump niet nodig.

NIEUW RECORD

Ondertussen zijn er op verschillende plaatsen in de Verenigde Staten weer meer besmettingen met het coronavirus vastgesteld. Woensdag werden voor het eerst sinds het begin van de coronapandemie meer dan 50.000 nieuwe besmettingen met het virus op één dag geregistreerd. De Washington Post telde ongeveer 52.800 nieuwe gevallen.

ECONOMIE OP PAUZE

De staten California en Michigan schroefden zelfs versoepelingen terug, waardoor op sommige plaatsen in de staat cafés en restaurants weer dicht moeten. Pennsylvania heeft het dragen van een mondmasker verplicht.

In New York City is het aantal besmettingen dan weer aanzienlijk gedaald, maar toch stelt de burgemeester het opnieuw toelaten van klanten in restaurants langer uit. Sinds het begin van de pandemie raakten in de VS meer dan 2,6 miljoen mensen besmet met COVID-19 en bezweken er zeker 128.000 aan.

TRUMP-BOEK KRIJGT GO

Nog in Amerika heeft een rechtbank in New York toestemming gegeven voor de publicatie van een boek, geschreven door een nicht van de president Trump. De familie Trump wilde

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *