Dagboek 5e dag week 26

De minister heeft de regels versoepeld, zodat het normale leven weer een beetje kan worden opgepakt. De KLM wordt voorzien van 3,4 miljard alleen voor KLM en niet voor KLM france.

Kabinet geeft 3,4 miljard noodsteun aan KLM

Welke minister kan zich dit permitteren, maar laten we eerlijk zijn als het failliet zou gaan hoeveel zou het dan kosten voor de staat de belasting betaler?

DEN HAAG (ANP) – Het kabinet schiet KLM te hulp met een steunpakket van 3,4 miljard euro. Daarnaast zijn hardere afspraken gemaakt met moederbedrijf Air France-KLM en de Franse overheid over de positie van Schiphol als belangrijke overstapluchthaven.

Dat melden de ministers Wopke Hoekstra (Financiën) en Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur) aan de Tweede Kamer. De steun bestaat uit een directe lening van 1 miljard euro, en overheidsgaranties tot 90 procent op kredieten bij in totaal elf banken ter waarde van 2,4 miljard euro.

Air France-KLM kan onder de nieuwe afspraken minder makkelijk af van Schiphol als luchtvaartknooppunt. Nu geldt nog een opzegtermijn van negen maanden, dat wordt vijf jaar. Dat biedt “meer zekerheid voor KLM en Schiphol en dus het publieke belang van Nederland.

KLM zelf moet de kosten met 15 procent verlagen. Daarvoor wordt de komende tijd een herstructureringsplan gemaakt. Ook moet het aantal nachtvluchten omlaag en moet de luchtvaartmaatschappij meer werk maken van verduurzaming.

Nieuws Microsoft

Dit was er ook nog wat zijn we allemaal kinderachtig

Al dat gedoe over de onderdrukten, wie wordt er eigenlijk onderdrukt?

Toch nog even over aerosol druppels en besmetting Corona

Mathematica, aerosolen en druppel onderzoek. Wat is het eigenlijk allemaal die onderzoeken. 52000 kanker operaties niet doorgegaan, hoeveel zijn er daar dan van overleden? Dat is niet bekend of het werd Corona genoemd.

Druppelbesmetting

Aerosolen, = gelijk aan mist, hele kleine druppeltjes die zweven.

Bij zingen bij verwarmen en geen ventilatie met veel mensen bij elkaar in een ruimte en daar lange tijd daar vertoeven dan kun je besmet raken als daar Corona in zit. Influenza is zelfs gevaarlijker, maar daar hebben we wel medicijnen voor. Voor Corona nog niet. En de PCR testen zijn zeer onduidelijk en zelfs verdacht. Het is zeker niet de Spaanse griep.

https://www.trouw.nl/economie/kan-de-airco-op-kantoor-het-coronavirus-verspreiden~bc8e6cbf

HIER OOK NOG EEN MOMENT OVER DUURZAME ENERGIE EN DE LEUGEN DAAR OVER

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *