Dagboek 2e dag week 26

Warm 22-23 graden morgen over de 30 graden op naar een hittegolf

Als eerste de tijdelijke wet even uitvoeren is een slechte zaak naar mijn mening, het moet wel degelijk in de regering met de 2e kamer worden besproken. W

We hebben nu toch wel wat kunnen leren van deze situatie Carona en de daarop volgende crisis. Laten we daarmee aan de slag gaan en de wet 1,5 m maar gewoon vergeten. Als het echt nodig is houden de mensen zich er uit zichzelf gewoon aan de voorstellen die worden gedaan om de Corona of welk ander virus dan ook buiten de deur te houden.

We hoeven niet een politiestaat te worden, dan is onze vrijheid om zeep geholpen. Veel mensen demonstreren tegen slavernij en racisme waarom wil de regering dan de rechten van de mens nog weer aantasten, hier maar eens goed over nadenken als u gaat stemmen ooit.

De aflevering van Veronica Inside, die werd gewijd aan het onderwerp racisme, heeft 1,7 miljoen kijkers getrokken.
Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Het record bij Veronica stond tot nu toe op 818.000 kijkers.

Er was afgelopen week ophef ontstaan over het praatprogramma omdat Johan Derksen en zijn tafelgenoot René van der Gijp stelden dat het wel meeviel met het racisme in Nederland.
Ze vielen uit tegen rapper Akwasi, die een toespraak hield tijdens het protest op de Dam. Veronica liet een dag later weten Derksen niet aan te spreken op zijn uitlatingen, omdat de sprekers aan tafel verantwoordelijk waren voor hun eigen uitspraken.
‘Ik trek het boetekleed niet aan’

In de goed bekeken uitzending gisteravond zei Johan Derksen aan het begin dat hij geen excuses aan wil bieden voor zijn uitspraken. “Ik trek het boetekleed niet aan en ik ga niet door het stof”, waren zijn woorden.

Er waren meerdere gasten uitgenodigd om ‘de dialoog aan te gaan’. Oud-voetballer Dries Boussatta en advocate Natasja Harlequin gingen in op het aanbod en zaten aan tafel. Akwasi, Ruud Gullit en enkele spelers van het Nederlands elftal gaven aan niet aan te schuiven aan tafel.
Verschillende bedrijven, waaronder Gamma en SNS Bank, lieten eerder al weten niet meer rondom het programma te willen adverteren. De uitzending van gisteravond bevatte daarom geen reclameblokken.

Dat is wel goed. Weg met de reclame.

Helaas hier wat anders, rijk of arm er kan leed zijn

De ex van Liz Hurley is overleden.

De 55-jarige miljonair is uit zijn appartement gesprongen op de 27e verdieping van een flat in Los Angeles. Hij zou depressief geworden zijn door het gebrek aan contact tijdens de quarantaine temidden van het coronavirus. Het is niet duidelijk of dat met zijn sprong te maken heeft. Dat schrijft Daily Mail.

Steve Bing

Bing, de telg van een rijke vastgoedfamilie, heeft zíjn leven gewijd aan het ontwikkelen van films. Zo werkte hij bijvoorbeeld aan Polar Express, Kangaroo Jack en Shine A Light. Hij zou een vermogen hebben van 590 miljoen dollar.
Steve Bing was de vader van Liz Huryley’s zoon Damian (18), die bij zijn moeder woonde. Volgens rechtbankdocumenten zou deze zijn vader nog nooit ontmoet hebben. De zakenman en het model ontmoetten elkaar in 2000, toen zij net uit een 13-jarige relatie met Hugh Grant kwam, die later de peetvader van hun zoon Damian werd. Met Bing was zij nog geen jaar samen. In maart 2001 gingen ze al kort uit elkaar, om naar verluidt daarna weer samen te komen. Dat jaar zouden ze nog als koppel bij Elton John zijn geweest bij zijn vakantiehuis in Nice.

Liz Hurley

Pas na hun scheiding kondigde Liz aan dat Bing vader zou woren van hun zoon. Die reageerde daarop dat ze geen exlusieve relatie hadden gehad en dat het haar keus was een ’alleenstaande moeder’ te worden. Een latere DNA-test wees uit dat hij wel degelijk de vader van Damian was.

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *