Dagboek 1e dag week 26

Op het malieveld was eigenlijk geen geweld te zien daarbuiten was het wat minder en waren er een paar mensen aan het provoceren, helaas zijn er altijd mensen te vinden die uit zijn op een rel in welke tijd dan ook .

Ik vind deze mensen gewoon hard aanpakken heeft niets met demonstratie te maken. Misselijk makende mensen blijven en komen en zijn overal helaas, zielige mensen die zichzelf niet in de hand hebben eigenlijk laten ze zien dat ze niets waard zijn met hun provocerende gedrag, verder maar geen aandacht aan deze misbaksels geven.

De horeca wil versoepeling van regels en willen gewoon weer normaal bezoek op terrassen en Café binnen. Het moet gewoon kunne zeker buiten want daar loop je gewoon niets op. Dus Rutte kom op het is gedaan.

Nog even over ECO en van het gas af ?

Nog even over de slavenhandel en slavernij. Wat nogal hoog zit bij sommige mensen, luister ook maar een naar Simone wat die allemaal voor argumenten naar voren brengt wat nergens op slaat als ze de mensen die het weten en bestudeerde zou hebben gehoord. Maar ja zo gaat het maar al te vaak. Ze denken het zelf allemaal te weten?

Eerst luisteren en dan onderzoeken en ga dan maar mekkeren of niet?

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *