Dagboek 1e dag week 25

De tijd het wachten, andere mensen, meningen televisie internet .

Het veranderd ons gedrag, hoe komt dit?

Door de maatregel en ook de tijdsduur komt het dat we met z’n allen een andere kijk op het leven gaan krijgen, zelfs de simpelste ziel gaat in on acceptatie over de opgelegde maatregels.

Hoe komt het dat Michaéle Schippers psychologe aan de Erasmus Universiteit Rotterdam haar menig in een vorig interview heeft durven geven met alle risico’s van gezicht verlies door tegenstanders.

Prof. dr. Michaéla Schippers

Michaéla Schippers

Hoogleraar Gedrag en Performance ManagementAfdeling Technologie en Operations ManagementRotterdam School of Management (RSM)Erasmus Universiteit RotterdamVerbonden met

LinkedinOntdekkingssrncurriculum-vitaeERIM-profielVcard

Profiel

Michaéla Schippers is hoogleraar Behaviour and Performance Management aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit Rotterdam. Ze is gepromoveerd aan de afdeling Psychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Zie interview gisteren gepubliceerd in dagboek 7e week 24

De onderzoeksinteresse van Prof. Schippers omvat goalsetting, teamreflexiviteit, teamprestaties, academische prestaties en ikigai (d.w.z. purpose in life) en levensdoelen. Ze bedacht de term “life crafting” als een manier om prestaties en geluk te optimaliseren. Andere onderzoeksinteresses zijn diversiteit, nieuwe manieren van werken en sociale uitsluiting/inclusie.

Haar werk werd gepubliceerd in verschillende toonaangevende wetenschappelijke tijdschriften, zoals Annual Review of Psychology, Administrative Science Quarterly, Journal of Management, Journal of Management Studies, Personnel Psychology, Academy of Management Learning & Education, Journal of Organizational Behavior, European Journal of Work and Organizational Psychology, Frontiers in Psychology and Human Relations.

Haar werk werd meermaals opgepikt door de media. Ze deed interviews met onder andere CNN, News

We horen ook nog andere mensen aan om wat dieper in te gaan op bepaalde zaken. Zie de volgende interviews.

Helaas heeft de man die het interview afneemt te veel eigen inzichten die hij wil verkondigen en vergeet hij vragen te stellen aan Jort Kelder waar het eigenlijk om ging.

Maurice de Hond besmetting buiten 1:25000? Is dus eigenlijk nul (0).

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *