Dagboek 7e dag week 23

Vandaag Zondag rustdag

De kerk begint om 10:30

Boze buur neemt wraak op Mustang-eigenaar

05/06/2020 | Joris Bosseloo

Een Ford Mustang is zo al geen stille auto, de niet zo relevante Mach-E buiten beschouwing gelaten, maar als er dan ook nog eens een gat in zijn uitlaat zit, mag je al helemaal van een herriemaker spreken. Eén boze buur kon de overlast niet langer aan…Boze buur neemt wraak op Mustang-eigenaar

Zijn naam is Aaron Robinson en als we het naar hem gerichte, handgeschreven briefje van een kwade buur mogen geloven, bezit de man een Mustang met een kapotte uitlaat. Er wordt hem op het stuk papier met aandrang gevraagd om de geluiddemper van zijn sportwagen te repareren of te vervangen, en wordt zelfs uitgenodigd om de politie te verwittigen of surveillancecamera’s te installeren.

De schrijver verzoekt Aaron eveneens om niet met eieren te gaan gooien. Niet zonder reden, want de Mustang-pijpen werden volgepropt met Great Stuff Foam, dat gebruikt wordt voor isolatieprojecten in de bouwsector. Robinsons reactie op sociale media? “Ik hoop dat iemand hierdoor covid krijgt en een pijnlijke, langzame dood sterft.”

Zou hij weten dat er zoiets als een optionele ‘Good Neighbor Mode’ voor de Mustang GT bestaat? Dan wordt de muscle-car 10 decibel stiller en zal er ook minder worden geklaagd. Of met schuim gespoten…Ford Mustang Mach-E: Zijn prijs in België is bekend!‘Mustang’ werd bijna ‘Cougar’ (en 3 andere leuke weetjes over de Ford Mustang)

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *