Dagboek 4e dag week 21

DagboekDoor admin

Donderdag

Hemelvaart en Pinksteren zijn vaak momenten dat we er tussenuit gaan voor een lang weekend. Dat kan natuurlijk nog steeds, al zijn we iets beperkt. Had je al aan deze leuke opties gedacht?

 1. Dauwtrappen
  Het is al jaren de traditie met Hemelvaart. Wist je dat mensen vroeger op blote voeten voor dag en dauw naar buiten gingen? Gedacht werd dat dauwdruppels een reinigende werking hebben. Wat je natuurlijk ook kunt doen is ergens in de natuur kamperen en vroeg in de ochtend net voor zonsopgang een wandeling maken. Het zal je verwonderen hoe mooi de natuur is!
 2. Fietstocht maken
  Nederland is rijk aan prachtige fietsroutes die je langs bloemenvelden en gezellige dorpjes brengen. Dus pak de fiets en ga er eens wat verder op uit dan je dagelijkse fietsroute.
 3. Boottocht
  Een andere leuke manier op erop uit te gaan is een boottocht maken. Als je zelf geen boot hebt, misschien heeft een vriend wel een boot of je huurt er eentje. Neem lekkere hapjes en drankjes mee en geniet van een heerlijke dag op het water.
 4. Bestel een lekkere lunch en neem het mee als picknick
  Bestel een uitgebreid lunchpakket bij je favoriete restaurant en neem het mee in een picknickmand. Zoek een fijn plekje op in het park waar je je de hele dag kunt vermaken. Hiermee steun je ook nog eens de lokale restaurants!

Spread the love