Dagboek 3e dag week 20

DagboekDoor admin

Vandaag weer een nieuwe dag het ziet er buiten goed uit ik ga lopen 5 km kom straks weer terug en vertel mijn ervaringen. heerlijk gelopen 5 km en ik zag al weer aardig wat verkeer wandelaars en fietsers op de weg. de temperatuur was heerlijk. Ik heb nog wel wat last van mijn rechter knie maar voel wel dat het beter gaat.

Vandaag na veel gelezen te hebben afgelopen dagen heb ik ook meer en meer de mening dat de actie Lock Down en nu de terugkeer naar meer normaal leven toch een gevolg is van sturing van hogerhand deskundigen die zich toegang hebben verworven tot de regering die omdat ze geen kennis van zaken hadden over deze aanval naar hen hebben geluisterd. Er was op dat moment ook geen betere keuze mogelijk. Alleen de situatie is wel wat aan het veranderen naarmate het langer duurde krijgen we ook meer inzicht.

Ik denk dat de farmaceutische industrie en de grote bazen daarbij goed in de gaten hebben wat voor hun een crisis virus Corona Covid 19 kan betekenen als ze het al dan niet zelf hadden geregeld? Maar gezien de ontwikkelingen en alle maatregelen die er zijn en worden genomen gaan we toch wel verdacht veel naar deze grote jongens.

Het gaat om miljarden, totale inenting in de Wereld met een Covid 19 vaccin ?

Dan zijn er nog allerlei meldingen die je tot nadenken dwingen gezien de situatie nu, Maurice de Hond en ook een particulier Kees Faase die zelf investeerde en met zijn aanhangwagen met tekst rondrijd over onze vrijheid, dit geeft te denken. Ook nog eens Dr. Judy Mikovids en nog velen andere die bij Facebook van de site worden gehaald om wat ze zeggen?

Er worden door veel mensen met kennis en de wetenschappers die er al jaren mee werken opmerkingen gemaakt met totaal andere inzichten. Maar deze mensen worden niet gehoord, die worden zelfs het zwijgen opgelegd.

John van Rest

Spread the love