Dagboek 6e dag week 19

Peter R. de Vries stopt met zijn werk als directeur van het advocatenkantoor De Vries & Kasem Advocaten. Zijn job zit erop, zo maakte de misdaadverslaggever en tv-persoonlijkheid vrijdag bekend op Twitter.

Peter R de Vries

John

Vandaag treed ik na 2,5 jaar terug als directeur van De Vries & Kasem Advocaten. Het was een mooie en leuke tijd, maar het kantoor staat en floreert. Mijn job zit er op”, schrijft Peter. „Het is tijd voor een nieuwe fase. Handen vrij. Nieuwe uitdagingen.”
Peter bemoeide zich binnen het bedrijf onder meer met onderzoek, advies, een second opinion of mediakwesties. Hij werkte samen met zijn zoon Royce, die advocaat is.
Zijn advocatenkantoor behandelde onder andere de zaak van Bridget Maasland tegen Privé, die hij verloor.
Vandaag treed ik na 2,5 jaar terug als directeur van De Vries & Kasem advocaten. Het was een mooie en leuke tijd, maar het kantoor staat en floreert. Mijn job zit er op. Het is tijd voor een nieuwe fase. Handen vrij. Nieuwe uitdagingen.
— Peter R. de Vries

Nieuws Microsoft

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *