Dagboek 6e dag week 18

Zaterdag 2 Mei 2020 wat een dag het wordt alweer mooier weer zo te zien. We hebben wat regen gehad en de temperatuur was flink gedaald, zo naar 9 a 10 graden van 23 graden naar lager. Wat brengt ons de dag vandaag?

De werkende wereld, daar is veel onzekerheid over er zijn veel mensen die hun baan verloren en hebben dus voorlopig weinig of geen geld per maand. De politiek moet hier echt wat aan gaan doen!

Het gaat maar over mondkapjes?

Er zijn 12 regio’s veiligheid en die hebben allemaal een andere inschatting met wel of niet het openen van winkels of markten, Bijvoorbeeld: de markt in Rotterdam og 2 weken gesloten en Dordrecht nu wel weer open vandaag, waarom dit verschil in actie?

Zo lijkt het dat er overal verschillende Coronavirus is!

Ook een slechte zaak die er nog steeds gaande is, is over de mondkapjes het is wildwesten in het geheim en van onbekende leveranciers geldwolven hebben alweer een markt gevonden, stelen en overvallen om worden gepleegd om aan mondkapjes te komen om deze dan weer in het geheim verkopen aan helers.


Wie had dit kunnen verwachtten dat dit een bloeiende handel zou worden. Zaterdag 2 Mei 2020 wat een dag het wort alweer mooier weer zo te zien, we hebben wat regen gehad en de temp was flink gedaald zo naar 9 a 10 graden van 23 naar lager. Wat brengt ons de dag vandaag?
DE werkende wereld, daar is veel onzekerheid er zijn veel mensen die hun baan verloren en hebben dus voorlopig weinig of geen geld per maand. De politiek moet hier echt wat aan gaan doen. Ook een slechte zaak die er nog steeds gaande is, is over de mondkapjes het is wildwest in het geheim en van onbekende leveranciers geldwolven hebben alweer een markt gevonden, stelen en overvallen om worden gepleegd om aan mondkapjes te komen om deze dan weer in het geheim te kunnen verkopen aan helers.

Wie had dit ooit kunnen verwachtten dat dit een bloeiende handel zou worden. Als ik dit zo opschrijf, opschrijf ik zijn er hier ook al weer handige mensen geweest om schaarste te creëren om zo handel te genereren?
Kun je de mensheid nog wel vertrouwen, ondanks de vele goede mensen die nu zichtbaar zijn geworden ze er toch altijd nog heel slechte en dit soort mensen ziet in elke tijd crisis oorlog of virustoestand altijd ten kostte van anderen veel geld verdienen en we laten dit allemaal gewoon toe zelfs doen we er aan mee. Het voorbeeld is hier ook alweer zichtbaar kijk maar naar het in geheim aankopen van mondkapjes waarvan we zeker weten dat dit geen eerlijke handel is, we hebben het nodig dus dan is hoe niet van belang. Dat noem ik hypocriet. Als ik dit zo opschrijf, opschrijf ik zijn er hier ook al weer handige mensen geweest om schaarste te creëren om zo handel te genereren?

Kun je de mensheid nog wel vertrouwen, ondanks de vele goede mensen die nu zichtbaar zijn geworden ze er toch altijd nog heel slechte en dit soort mensen ziet in elke tijd crisis oorlog of virustoestand altijd ten kostte van anderen veel geld verdienen en we laten dit allemaal gewoon toe zelfs doen we er aan mee. Het voorbeeld is hier ook alweer zichtbaar kijk maar naar het in geheim aankopen van mondkapjes waarvan we zeker kunnen weten dat dit geen eerlijke handel is. We hebben het nodig dus dan is hoe niet van belang. Dat noem ik hypocriet.

Wat hadden we anders kunnen doen?

Wat hadden we anders kunnen doen?

John van Rest

Spread the love